Nike Dunk Low - 'Barber Shop' (DH7614-001)

Nike Dunk Low – ‘Barber Shop’ (DH7614-001)

Het is niet de eerste keer dat @YankeeKicks met de eerste sneak preview van een nieuwe sneaker op de proppen komt. Ook dit keer lijkt hij de primeur te hebben en wel met de Nike Dunk Low – ‘Barber Shop’. Een sneaker die duidelijk geïnspireerd is op de kapper. In dit artikel bekijken we alle details, praten we over deze sneaker en verzamelen we alle release informatie.

De Nike Dunk Low was in 2021 een van de meest populaire sneakers. Door meer dan honderd verschillende colorways uit te brengen in één jaar en verschillende colorways meerdere keren te re-stocken, heeft Nike de populariteit eigen handig de nek omgedraaid. Goed nieuws voor de liefhebbers, want hierdoor is de resell betaalbaarder geworden. Echter zullen er met speciale colorways een uitzondering zijn en dat verwachten wij voor deze Barber Shop special. Deze sneaker heeft unieke kleuren en details, waardoor wij een eenmalige drop verwachten en meer hype.

De sneaker is opgebouwd vanaf een lichtblauwe outsole, die perfect afsteekt tegen de witte midsole. De upper is van zwart ‘thumbled’ leer, die op de achterste overlay panel bewerkt lijkt te zijn. De randen van deze achterste overlay panel is bewerkt met een blauw, wit en rode versiering. Dit is een verwijzing naar de ‘barber pole’. Een paal met de kleuren blauw, rood en wit die vaak buiten een kapperszaak te vinden is. Ter versiering is de lace dubraes in de vorm van een tondeuse clip.

Nike Dunk Low – ‘Barber Shop’


Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze ‘Barber Shop’ colorway gaat releasen. Wij verwachten niet dat dit nog in 2021 zal zijn. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Barber Shop
Color: ??
Release: 2022 📆
Prijs: €110
Product nr: DH7614-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low (WMNS) - 'Golden Gals' (DO5882-001)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’ (DO5882-001)

Met de komst van de Nike Dunk Low – ‘Golden Gals’ kunnen we met recht …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *