Nike Dunk Low (WMNS) - 'Bronze Eclipse' (DQ4697-800)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Bronze Eclipse’ (DQ4697-800)

Naast de ‘Green Noise’ colorway komt Nike ook nog met de Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Bronze Eclipse’. Een sneaker die al op 24 november zal gaan releasen. In dit artikel hebben we alle foto’s op een rij gezet en bespreken we de release informatie.

Met nóg een Dunk Low lijkt er echt geen einde te komen aan de hoeveelheid Dunk Lows die in 2021 door Nike ge-released zijn. De teller staat (mede dankzij Virgil Abloh van Off-White) al dik boven de honderd en er komen er dus nog een paar bij. Naast deze ‘Bronze Eclipse‘ gaat ook nog een ‘Chlorophyll‘ en ‘Noise Green‘ colorway droppen.

Artikel: Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Green Noise’ (DD1503-112)
Artikel: Nike SB Dunk Low – ‘Chlorophyll’ (BQ6817-011)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Bronze Eclipse’

De ‘Bronze Eclipse’ is een sneaker met een volledig lederen upper. De outsole is donkerbruin, met daarop een witte midsole. De basis (toebox, quarter panel en hiel) zijn van wit leer. De overlay panels (mudguard, eyestay, hack patch en collar) zijn in een bronze (Eclipse Bronze) kleur. Dezelfde kleur donkerbruin als de outsole, komt terug op de Swoosh van de sneaker.


Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Bronze Eclipse’
Op 24 november 2021 zal deze ‘Bronze Eclipse’ colorway gaan droppen. De kans is groot dat dit via de website van Nike gaat gebeuren. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: ‘Bronze Eclipse’
Color: ??
Release: 24 november 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DQ4697-800

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low (WMNS) - 'Golden Gals' (DO5882-001)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’ (DO5882-001)

Met de komst van de Nike Dunk Low – ‘Golden Gals’ kunnen we met recht …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *