Pass~Port x Nike SB Dunk High - 'Workboot' (DO6119-300)

Pass~Port x Nike SB Dunk High – ‘Workboot’ (DO6119-300)

Nike SB lijkt in 2021 nog een keer een bijzondere collab aan te gaan. Het Australische Pass~Port heeft ervoor gezorgd dat de Pass~Port x Nike SB Dunk High – ‘Workboot’ zal gaan releasen. Een bijzondere sneaker met veel details en gave materialen. In dit artikel hebben we de eerste on-feet foto’s van @YankeeKicks en verzamelen we alle release informatie.

Nike SB zorgt er persoonlijk voor dat de Dunk nog een beetje bijzonder blijft. Daar waar Nike de een na de andere colorway dropt, lijkt Nike SB nog creatief en uniek. Zo ook op deze Pass~Port samenwerking waar de Nike SB Dunk High – ‘Workboot’ uit voorkomt. Op deze sneaker zijn mooie materialen gebruikt zoals het ruwe groene suède en de Swoosh die van tumbled leather is gemaakt. Dankzij de metalen eyelets en de ropelaces, doet deze sneaker aan als een wandelschoen. De lussen op hak en tong bevestigen dit image. De tuinman met de Swoosh als gereedschap maakt deze sneaker af.

Pass~Port x Nike SB Dunk High – ‘Workboot’


Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze ‘Pass~Port’ collab met Nike SB gaat releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: ‘Workboot’
Color: ??
Release: 2021 📆
Prijs: €120 (waarschijnlijk)
Product nr: DO6119-300

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low (WMNS) - 'Golden Gals' (DO5882-001)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’ (DO5882-001)

Met de komst van de Nike Dunk Low – ‘Golden Gals’ kunnen we met recht …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *