Patta x Nike Air Max 1 - 'Noise Aqua' (DH1348-004)

Sneaker Review: Patta x Nike Air Max 1 – Noise Aqua

Patta en Nike zijn begonnen met het uitrollen van hun “Wave” Air Max 1 collectie. Toen deze maand (oktober ’21) de “Monarch” colorway uitkwam leverde dat chaos op in de binnenstad van Amsterdam. De rij voor de winkel besloeg meerdere straten, puur en alleen omdat zoveel mensen een paartje probeerden te bemachtigen. Dit keer is de “Noise Aqua” colorway uitgekomen.

Die schoen is qua kleuropbouw hetzelfde als haar oranje voorganger, maar in plaats van oranje is voor dit paar gekozen voor een Aqua blauwe kleur. De rest van de upper is grijs en gemaakt van  premium nubuck en mesh. Het grootse verschil met de Monarch is de ”shape” van de schoenen, dit keer heeft de toe box een wat meer ‘boxy” shape in vergelijking met zijn voorganger.

Patta x Nike Air Max 1 – Noise Aqua
Kleur: Metallic Silver/Noise Aqua-Pure Platinum
Stijl Code: DM7866-140
Release Datum: 29-10-2021
Retail Prijs: €160

Deze Patta en Nike samenwerking was direct uitverkocht via de SNKRS App. Door de populariteit is deze sneaker alleen nog te koop boven retail, bijvoorbeeld bij Stockx. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker op Stockx.

De speciale doos die bij de sneakers meegeleverd wordt krijgt niet iedereen. Mocht je een W pakken dan is het dus hopen dat je daar ook de special box mét toffe armband bij krijgt. De schoenen komen met 2 kleuren veters, pre laced grijze en cream laces.

Sneaker Review:

Materialen - 9
Comfort - 8
Looks - 9
Extra's - 9
Prijs - 8
Hype - 10

8.8

SCORE

User Rating: 4.67 ( 3 votes)

Over Niels den Breems

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low Premium (WMNS) - 'Bacon' (FB7910-600) Sneaker Kalender

Preview: Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’ (FB7910-600). Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *