Patta x Nike Air Max 1 - 'Rush Maroon' (DO9549-001)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘Rush Maroon’ (DO9549-001)

Na de ‘Monarch‘ en de ‘Noise Aqua‘ colorway is het nu tijd voor de Patta x Nike Air Max 1 – ‘Rush Maroon’. Wederom een Air Max 1 uit de ‘Wave’ release van het Amsterdamse Patta. In dit artikel beschrijven we deze sneaker, hebben we alle release informatie op een rij en hebben we ook mooie detailfoto’s.

Het Amsterdamse Patta is niet meer weg te denken uit de Sneakerscene. Niet alleen in Nederland staan ze goed aangeschreven, maar dit geldt wereldwijd. Alle Patta releases op de Air Max 1 zijn een groot succes en deze ‘Wave’ collectie kent ook een flinke hype. Deze Rush Maroon is de derde colorway en is toch flink anders dan de voorgangers. Alle overlay panels zijn van leer, waarbij de anderen hier suède hadden zitten. Dit geeft deze sneaker een compleet andere look. De ‘hype’ zal hier echter niet minder om zijn.

Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Noise Aqua’ (DH1348-004)
Artikel: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Monarch’ (DH1348-001)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘Rush Maroon’


Deze derde colorway van Patta gaat waarschijnlijk releasen op vrijdag 19 november. Er komt een ook een tweede release via de SNKRS App. Deze zal zijn op 26 november. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Rush Maroon
Color: Metallic Silver/Rush Maroon
Release: 19 november 2021 📆
Prijs: €160
Product nr: DO9549-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low (WMNS) - 'Golden Gals' (DO5882-001)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’ (DO5882-001)

Met de komst van de Nike Dunk Low – ‘Golden Gals’ kunnen we met recht …

2 reacties

  1. Waar worden deze schoenen nou precies geproduceerd ?
    Hoor veelal in de wandelgangen Indonesië en/of China..
    Hoe kan je checken dat je bij dit specifieke model bijvoorbeeld geen fakes koopt ?

    • Hallo Dennis,
      Het checken op fakes wordt steeds lastiger. Wanneer je rechtstreeks uit de SNKRS App (of in dit geval de Patta store) koopt, dan is er niets aan de hand. Wanneer je ze van iemand over koopt is het belangrijk om alles goed te controleren. Wanneer je een sneaker over koopt, die pas kort geleden gereleased is, is het vragen naar de bon altijd raadzaam. Zo kun je zien waar de sneaker vandaan komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *