Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG - 'Reverse Mocha'

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG – ‘Reverse Mocha’

Na een paar kleine tease foto’s op social media, zijn er eindelijk duidelijk foto’s opgedoken van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG – ‘Reverse Mocha’. De nieuwste colorway in de samenwerking tussen rapper Travis Scott en het merk Jordan. Dankzij het Instagram account van @HanZuYing is deze sneaker van alle kanten te bekijken. Natuurlijk tref je alle foto’s aan in dit artikel.

Op dit moment (november 21) is er nog maar weinig bekend over deze upcoming sneaker van Travis Scott. Kylie Jenner heeft al een aantal foto’s op haar socials geplaatst en nu volgen er steeds meer. De kans is groot dat deze colorway niet meer in 2021 zal gaan droppen, maar dat dit een sneaker voor 2022 zal zijn. Mocht er meer informatie naar buiten komen, dan zal dit zeker te lezen zijn op onze website van Sneaker-Forum.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG – ‘Reverse Mocha’


Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze ‘Reverse Mocha’ lows gaan releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Reverse Mocha
Color: ??
Release: 2022 📆
Prijs: €??
Product nr: ??

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low (WMNS) - 'Golden Gals' (DO5882-001)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’ (DO5882-001)

Met de komst van de Nike Dunk Low – ‘Golden Gals’ kunnen we met recht …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *