Travis Scott x Nike Air Max 1 - 'Baroque Brown' (DO9392-701)

Travis Scott x Nike Air Max 1 – ‘Baroque Brown’ (DO9392-701)

De Travis Scott x Nike Air Max 1 – ‘Baroque Brown’ werd voor het eerst geteased op Airmax Day (26 maart). Nu zijn we meer dan een half jaar verder en lijkt het er eindelijk van te komen. De kans is groot dat deze sneaker op 16 december uit zal gaan komen. In dit artikel hebben we de officiële foto’s, release info en onze bevindingen op een rij gezet.

Ondanks dat de eerste Collab met Travis Scott pas in 2018 was, is deze naam niet meer weg te denken in sneakerland. Na de release van de Travis Scott x Air Jordan 1 High & Low is het helemaal snel gegaan. Inmiddels heeft deze man meerdere Jordans, Dunks en één Air Max op zijn naam staan. Nu is het tijd voor (als het goed is) vijf colorways op de Air Max 1. De Baroque Brown is daar slechts één van. Als het goed is kunnen we de ‘Saturn Gold‘ ook binnenkort verwachten samen met de ‘Grey Haze’, ‘Off Noir’ en de ‘Wheat’.

Artikel: Travis Scott x Nike Air Max 1 – ‘Saturn Gold’ (DO9392-700)
Artikel: Travis Scott x Nike Air Max 1 – 5 colorways

Travis Scott x Nike Air Max 1 – ‘Baroque Brown’

Natuurlijk heeft ook deze Travis Scott collab een omgekeerde Swoosh. De sneaker is opgebouwd met verschillende bruin en beige tinten. Opvallend is vooral de Air Unit die dicht lijkt te zijn. In combinatie met de vergeelde midsole geeft dit de sneaker een verouderde look. De sneaker is ook voorzien van rope laces en bandjes die vanaf de veters doorlopen naar de hak. Dit geeft de sneaker een ‘trail vibe’. Op de insole en onder de outsole is het logo van Cactus Jack terug te vinden.

Update 21-05-2022
Het is officieel! De Travis Scot AM1 in de Baroque Brown colorway gaat deze maand droppen (27 mei). De eerste raffles zijn ingeladen. Lets goooo! 

Update 10-05-2022
Het lijkt er op dat deze Air Max 1 van Travis Scott in de 'Baroque Brown' colorway alsnog uit gaat komen. Houdt 27 mei goed in de gaten!

Update 02-02-2022

Deze Travis Scott ‘Baroque Brown’ gaat waarschijnlijk niet meer op 16 december releasen. Door alles wat er gebeurd is op Astro-Fest is deze sneaker voor onbepaalde tijd uitgesteld.
Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Update: Het lijkt erop dat deze sneaker in februari zal gaan releasen. Wanneer het officieel is, laten we het natuurlijk weten.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Baroque Brown

Wheat/Lemon Drop-Baroque Brown-Chile Red

€160

DO9392-701

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Atmosphere' (DV6486-100)

Nike Dunk Low – ‘Atmosphere’ (DV6486-100)

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte sneaker voor de zomer, dan heb ik …

2 reacties

  1. Desneakermakelaar

    De raffle van AsphaltGold is In Store only, dus daarvoor moet je naar Duitsland op 31 mei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.