adidas Yeezy 700 V3 - 'Copper Fade' (GY4109)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Copper Fade’ (GY4109)

Binnenkort kunnen we de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Copper Fade’ verwachten in de confirmed app. Deze sneaker zal op 10 december releasen en van tevoren is het mogelijk om je in te schrijven voor de raffle. Hoe dit allemaal werkt en wat wij van deze sneaker vinden, lees je in dit artikel. Natuurlijk zijn hier ook de officiële foto’s te vinden.

De adidas Yeezy 700 V3 is een sneaker die vorig jaar (2020) voor het eerst uitkwam. Dit model is niet enorm populair, maar het is en blijft een Yeezy. De hype rondom het merk ‘Yeezy’ van Ye (voorheen Kanye West) en adidas is niet meer zo groot als dat het was, maar het is er zeker nog wel.

In oktober schreef @ndb91 (Niels) al een preview voor deze upcoming Yeezy. En nu kunnen we eindelijk de officiële foto’s presenteren.

Artikel: adidas Yeezy 700 V3 ‘Copper Fade’

Er is al een blauwe, witte en zwarte variant uitgekomen van de Yeezy 700 V3, maar nu dippen adidas en Ye het model in een ‘Copper Fade’ jasje. Het silhouet heeft een oranje bovenwerk dat voornamelijk uit mesh bestaat. Over de sneaker heen bevinden zich rubberen accenten waardoor het model een futuristische look krijgt. De kraag, tong en hiel hebben een bruine kleur gekregen. Verder draagt het model een donkerblauwe middenzool. Hierin zit EVA-schuim in verwerkt wat de sneaker erg comfortabel maakt. Ten slotte hebben de kicks zwarte buitenzolen en komen deze goed overeen met de zwarte veters op de tong.

Persoonlijk heb ik niet veel met de Yeezy 700 V3, maar deze ‘Copper Fade’ colorway is wel een prima colorway voor de winterdagen. Goed te combineren en men zegt dat het heerlijk loopt. Ik ben meer een liefhebber van de oude Yeezy 700, zoals de Waverunners.

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Copper Fade’

Deze Yeezy 700 V3 'Copper Fade' zal uitkomen in de Adidas Confirmed App. Een app die je makkelijk op je telefoon kunt zetten en waar regelmatig de nieuwste adidas / yeezy sneakers worden ingeladen. Door op onderstaande link te klikken ga je direct naar de Confirmed app.

Wist je trouwens dat deze Coper Fade vairant van de Yeezy 700 al te verkrijgen is bij Stockx?! Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker. Houdt wel rekening met de resell prijs. Maar mocht je dit model kost wat kost hebben, is dit de perfecte uitkomst.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Copper Fade

Copper Fade/Copper Fade-Copper Fade

€200

GY4109

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Reverse Panda' (FD9064-011)

Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ (FD9064-011)

Nike komt met de Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ als omgekeerde variant op de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.