adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Beluga Reflective' (GW1229)

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Beluga Reflective’ (GW1229)

We wisten al sinds de zomer dat de legendarische ‘Beluga’ colorway weer uit zou komen, maar nu is het dan bijna zover. Op 18 december zal de adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Belgua Reflective’ colorway gaan droppen via de Confirmed App. In dit artikel lees je alles over deze upcoming release van adidas, hebben we de officiële foto’s en geven we onze mening.

Net zoals alle 350 V2s is de ‘Beluga Reflective‘ opgebouwd vanaf een boost sole. Deze loopt onder de volledige sneaker en geeft dit model een comfortabele demping. De sneaker heeft een grijze primeknit upper. Deze Yeezy Boost 350 V2 heeft geen Pull Tab. Op de zijkant van de sneaker is een rode streep waarin de tekst ‘SPLY 350‘ staat. Deze iconische tekst staat niet op alle colorways van de 350 V2 en maakt deze schoen bijzonder.
De colorway van de Beluga is nagenoeg gelijk aan die van de release uit 2016. Echter heeft deze een reflecterende upper.

Artikel: adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Beluga Reflective’

Persoonlijk ben ik geen enorme Yeezy fan, maar deze Belgua colorway kan ik zeker wel waarderen. In mijn ogen is dit hoe de YZY bedoeld was. Clean and simple.

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Beluga Reflective’

Op 18 december 2021 zal de Yeezy 350 V2 - Beluga eindelijk weer releasen, maar dit keer in een reflective vorm. Deze sneaker zal droppen via de Confirmed app van adidas. De kans is groot dat een paar dagen van tevoren een raffle live gaat.

Mocht je deze sneaker eerder willen kopen, dan kan dit al via Stockx. De kans is dan wel aanwezig dat je iets meer dan retail moet betalen, maar dan heb je deze Yeezy in ieder geval wel in jouw bezit. Via onderstaande link ga je direct naar der verkooppagina van deze 'Beluga Reflective'.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Beluga Reflective

???

€240

GW1229

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Pure Oat'

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Pure Oat’ (in-hand)

In 2022 zal de adidas Yeezy Boost V2 – ‘Pure Oat‘ gaan releasen. Een exacte …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *