adidas Yeezy Boost 350 V2 CMPCT - 'Slate Blue' (GX9401)

adidas Yeezy Boost 350 V2 CMPCT – ‘Slate Blue’ (GX9401)

Op 6 december zal de adidas Yeezy Boost 350 V2 CMPCT – ‘Slate Blue’ releasen. Een nieuwe silhouette in de Yeezy line, waarbij CMPT staat voor compact. In de wandelgang wordt gesproken van een ‘YZY slof’ en wij zullen ons licht daarop schijnen. In dit artikel vind je natuurlijk ook de officiรซle foto’s en release informatie.

Wanneer we met de zool van deze Yeezy sneaker beginnen, dan oogt deze hetzelfde als de andere Boost 350 V2 modellen. De volledige zool is voorzien van Boost. Deze CMPCT silhouette maakt vooral het verschil met een nieuw veter systeem en een verhoogde collar rondom de enkel. De volledige upper is van primeknit en is dus niet stevig. Ik snap de vergelijking met een ‘sok’ of ‘pantoffel’ wel. Echter betaal je voor deze ‘pantoffel’ wel โ‚ฌ220,-. Ik voel deze nieuwe Yeezy sneaker niet helemaal, maar waarschijnlijk loopt en zit hij geweldig.

Hoewel de populariteit rondom de Yeezy’s iets minder is dan een paar jaar geleden, is het lastig om jouw favoriete colorway te bemachtigen. Hieronder leggen wij uit hoe je dit het beste aan kunt pakken.

adidas Yeezy Boost 350 V2 CMPCT – ‘Slate Blue’

Deze Yeezy Boost 350 'Slate Blue' zal uitkomen in de Adidas Confirmed App. Een app die je makkelijk op je telefoon kunt zetten en waar regelmatig de nieuwste adidas / yeezy sneakers worden ingeladen. Door op onderstaande link te klikken ga je direct naar de Confirmed app.

Wist je trouwens dat deze CMPCT vairant van de Yeezy Boost 350 al te verkrijgen is bij Stockx?! Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker. Houdt wel rekening met de resell prijs. Maar mocht je dit model kost wat kost hebben, is dit de perfecte uitkomst.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Slate Blue

Slate Blue/Slate Blue-Slate Blue

€220

GX9401

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Reverse Panda' (FD9064-011)

Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ (FD9064-011)

Nike komt met de Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ als omgekeerde variant op de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.