Air Jordan 1 High OG - 'Bubble Gum (Atmosphere)' (DD9335-641)

Air Jordan 1 High OG – ‘Bubble Gum (Atmosphere)’ (DD9335-641)

Op 22 december 29 januari 2022 dropt de Air Jordan 1 High OG – ‘Bubbel Gum’. Het is op dit moment echter de vraag of dit de naam van de sneaker gaat worden of dat het toch ‘Atmosphere‘ gaat heten. In dit artikel hebben we de officiële foto’s van Nike, de laatste informatie met betrekking tot de release en geven we onze mening.

De Air Jordan 1 High is misschien wel de meest populaire sneaker van dit moment. In welke colorway dit sneakermodel ook uitkomt, deze sneaker raakt altijd uitverkocht. Eind van dit kalenderjaar kunnen we dus de ‘Atmosphere’ verwachten als colorway. Dit is echter niet de enige AJ1 High release die we kunnen verwachten. Zo kijken we ook uit naar de ‘Hand Crafted’ en ‘Bred Patent’ die nog dit jaar gaan droppen.

Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Atmosphere’ (DD9335-641)
Artikel: Air Jordan 1 High OG – Bred Patent (555088-063)
Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Hand Crafted’ (DH3097-001)

Wat mij betreft is de Air Jordan 1 High OG – Bubbel Gum (of Atmosphere) een van de tofste colorways van 2021. De colorblocking is gewoon goed. De kleurcombinatie van donker blauw (obsidian), roze en wit komt goed uit. En de kauwgomvlek op de outsole is gewoon briljant. Deze hommage aan de kauwgom kauwende Michael Jordan is wat mij betreft goed gelukt.

Air Jordan 1 High OG – ‘Bubble Gum (Atmosphere)’

Op het moment van schrijven is de officiële naam door Nike nog niet naar buiten gebracht. Het lijkt er op dat deze sneaker Atmosphere gaat heten, maar dit kan ook nog Bubble Gum worden. Wat de naam ook gaat zijn, de release van deze sneaker zal plaatsvinden op de SNKRS App van Nike. Ook de bekende winkels zullen in de vorm van een raffle deze sneaker gaan aanbieden.


Update: De Bubble Gum zal op 29 januari releasen van de SNKRS App.

Wil je deze Air Jordan 1 High OG al kopen, dan kan dat via de website/App van Stockx. Hier is de sneaker al voor resellprijs te koop.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Atmosphere / Bubble Gum

Atmosphere/White-Laser Pink-Obsidian

€170

DD9335-641

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 PRM (Ugly Duck) - 'Pecan' (DZ0482-200)

Nike Air Max 1 PRM (Ugly Duck) – ‘Pecan’ (DZ0482-200)

Binnenkort gaat de Nike Air Max 1 PRM (Ugly Duck) – ‘Pecan’ dan toch eindelijk …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *