Air Jordan 1 High OG - 'Dark Marina Blue' (555088-404)

Air Jordan 1 High OG – ‘Dark Marina Blue’ (555088-404) officiële foto’s

Nike heeft de officiële foto’s van de Air Jordan 1 High OG – ‘Dark Marina Blue’ ingeladen. Een release zal niet lang meer op zich laten wachten. En dat klopt ook, want deze AJ1 High zal op 22 januari 2022 releasen. In dit artikel lees je precies waar deze sneaker te koop zal zijn en geven we ook onze mening.

Al eerder schreven we een artikel aan de hand van een mock-up gemaakt door het account van zSneakerHeadz (in samenwerking met sneakerfiles). Terugkijkend op deze creatie, moeten we toegeven dat ze gelijk hebben gehad.
De sneaker is opgebouwd met de kleuren wit, blauw en zwart. De outsole is donkerblauw (Marina Blue), met daarop een witte midsole. De basis van de upper is zwart, met donkerblauwe overlay panels. Ook de Swoosh is in deze blauwe kleur.

Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Dark Marina Blue’ (555088-404)

Qua materiaal is de sneaker volledig van leer. Het leer lijkt stevig en zacht, wat op goede kwaliteit kan duiden. Deze combinatie van blauw en zwart zorgt ervoor dat dit deze sneaker zeer draagbaar is.
Deze sneaker zal ook uitkomen in kindermaten.

Air Jordan 1 High OG – ‘Dark Marina Blue’

Al in de zomer wisten we te melden dat de Dark Marina Blue op de Air Jordan 1 High zou droppen. Een exacte datum hadden we toen nog niet, maar nu wel. Als alles goed is, Nike is het een en ander aan het pushen, zal deze sneaker op 22 januari droppen.

Via onderstaande link kan je de upcoming Sneakers van Nike in de gaten houden. Mocht de Dark Marina Blue worden ingeladen, dan zal dat hier te zien zijn.

Update: Deze Jordan 1 is ingeladen bij Nike in de SNKRS App.

Via Stockx is het al mogelijk om deze sneaker te kopen. Met wat geluk heb je 'm dan al eerder in huis.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Dark Marina Blue

Dark Marina Blue/Black-White

€170

555088-404

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Atmosphere' (DV6486-100)

Nike Dunk Low – ‘Atmosphere’ (DV6486-100)

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte sneaker voor de zomer, dan heb ik …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.