Air Jordan 1 High OG - 'Hand Crafted' (DH3097-001) officieel

Air Jordan 1 High OG – ‘Hand Crafted’ (DH3097-001) officiële foto’s

Het jaar 2021 is bijna ten einde en de decembermaand heeft nog een aantal Jordan releases in petto. Zo komt er op 18 december de Air Jordan 1 High OG – ‘Hand Crafted’ uit. Een bijzondere colorway met een aantal leuke elementen. In dit artikel zoomen we daar dieper op in en hebben we alle officiële foto’s verzameld. Natuurlijk zijn we ook op zoek gegaan naar release informatie voor deze ‘Hand Crafted’ sneaker.

De Air Jordan 1 High is misschien wel de meest populaire sneaker ter wereld. Hoewel deze populariteit (door overdaad) iets af lijkt te nemen, verkoopt iedere colorway direct uit. Ook deze Hand Crafted colorway zal lastig te krijgen zijn. De hype rondom deze sneaker is niet groot, maar het is en blijft een Air Jordan 1 High.
Eerder schreven we al twee artikels voor deze colorway.

Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Hand Crafted’ (DH3097-001)
Artikel: Gerucht – Air Jordan 1 High OG – Hand Crafted

De sneaker is voorzien van een aantal toffe elementen. Zo zit er rondom de toebox en bij de hak hak en achter de quarter panel een 3M strook. Dit deel is dus reflecterend. Opvallend is ook dat de eyestay bestaat uit twee kleuren. De bruine overlaypanel wordt overgenomen door een groene eyestay. Ook lijkt de sneaker standard geveterd te zijn met twee verschillende kleuren veters. Of dit één veter is met twee kleuren of twee losse veters, is op dit moment nog niet duidelijk.

Air Jordan 1 High OG – ‘Hand Crafted’

Deze Air Jordan 1 High OG - 'Hand Crafted' zal op 18 december 2021 releasen. Dit zal via de SNKRS App gebeuren. Deze app kun je zowel voor je iPhone als Android phone downloaden. Via onderstaande link ga je direct naar de app of eerst naar de website van Nike. 

Update: Deze sneaker is ingeladen in de SNKRS App.

Naast de vaste Nike verkooppunten, zal deze sneaker ook te koop zijn via verschillende winkels. Wanneer deze zijn ingeladen, zullen deze ook in onderstaande lijst verschijnen. 
Wist je trouwens dat je deze 'Hand Crafted' al kunt kopen via Stockx? Je betaald dan wel de resell prijs, maar bent wel verzekerd van een paartje.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Hand Crafted

Black/Archaeo Brown-Dark Chocolate

€170

DH3097-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.