Air Jordan 1 Low OG CNY - 'Year of the Tiger' (DH6932-100)

Air Jordan 1 Low OG CNY – ‘Year of the Tiger’ (DH6932-100)

In 2022 staat het Chinese jaar in het teken van de tijger. Daarom komt Jordan Brand met de Air Jordan 1 Low OG CNY – ‘Year of the Tiger’. Een speciale sneaker waarvan er slechts 5.000 worden verkocht. In dit artikel lees je alles over deze sneaker, geven we onze mening en hebben we de eerste foto’s.

Voor het komende Chinese Nieuwjaar lijkt Nike en Jordan Brand te gaan uitpakken. Naast deze Air Jordan 1 Low – ‘Year of the Tiger’ komen er nog meer sneakers uit binnen dit thema. Het jaar van de tijger zal bol staan met sneakers met tijgerstrepen. Eén daarvan is de Nike Dunk Low ‘YOTT’, waarover we al een artikel schreven.

Artikel: Nike Dunk Low GS – ‘Year of the Tiger’ (DQ5351-001)

Wanneer we kijken naar deze Air Jordan 1 Low, dan zie je direct dat we hier te maken hebben met een speciale colorway. Het is een sneaker met veel details en mooie materialen. Het leer lijkt wel van boter en het oranje popt prachtig met de zwarte en beige accenten.
De outsole is transparant vergeeld, waardoor het wingslogo op de onderkant van de witte midsole zichtbaar wordt. De upper is voorzien van mooi leer, wat op een oranje onderlaag is gestikt. Hierdoor komt de oranje kleur overal, als een soort rand, terug. Op de toebox en quarterpanel zijn de tijgerstrepen te zien. Op de hak is het gezicht van een tijger opgebracht.

In de binnenkant van de schoen staat te lezen dat er slechts 5.000 exemplaren worden uitgebracht. Het bemachtigen van deze sneaker zal daarom niet makkelijk zijn. Dat is jammer, want deze sneaker had ik graag gehad. Deze colorway is wat mij betreft perfect uitgevoerd en nog prima te dragen als dagelijkse sneaker.

Air Jordan 1 Low OG CNY – ‘Year of the Tiger’

Deze Air Jordan 1 Low - Year of The Tiger (CNY) zal op 30 december 2021 releasen in Azië. De Europese release zal pas in februari zijn. Het feit dat het hier om een gelimiteerd paar gaat, is de kans groot dat er niet veel zal releasen in Europa. 

Wanneer we meer weten, zullen we dit bericht updaten.

Via Stockx maak je de meeste kans om deze sneaker te scoren.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Year Of The Tiger

???

30 december 2021 📆 [ Asian release ]

€???

DQ5351-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ (FB9660-001)

In oktober kunnen we de Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ verwachten. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *