Clot x Air Jordan 5 Low

Clot x Air Jordan 5 Low

Voor 2022 gaan Clot en Jordan Brand de handen weer ineenslaan. In mei kunnen we de Clot x Air Jordan 5 verwachten. In dit artikel hebben we al gave foto’s van deze sneaker geplaatst, waarop de meeste details wel te zien zijn. Ook hebben we alle release informatie in één overzicht geplaatst.

Inmiddels is Clot een bekende naam als het gaat om samenwerkingen tussen Jordan Brand en Nike. Er komen bijna jaarlijks wel nieuwe sneakers uit en meestal zijn deze ook succesvol. Vorig jaar hebben Nike en Clot een aantal Nike Air Max 1 colorways uitgebracht.

Artikel: CLOT x Nike Air Max 1 – K.O.D. ‘Solar Red’ (DD1870-600)
Artikel: CLOT x Nike Air Max 1 – K.O.D. CHA (DD1870-200)

Deze Clot x Air Jordan 5 Low zal een gewilde sneaker worden. Hij komt in een speciale box en zit vol toffe details. Daarnaast is deze colorway ook draagbaar.
De sneaker is opgebouwd vanaf een groenige zool. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit een ‘glow in the dark‘ zool is. De midsole is zwart, net als het merendeel van de upper. De ‘Shark Teeth’ op de midsole zijn van 3M materiaal, wat resulteert in reflecterende effecten. Op de ene hak staat het Jumpman logo en op de ander het logo van Clot. Op de insole hebben ze beide logos gecombineerd tot één logo.

Clot x Air Jordan 5 Low

Update 28-12-2021
Inmiddels is het al mei en komt de release van deze sneaker steeds dichterbij.

Update 28-12-2021

Over de Air Jordan 5 Low in samenwerking met CLOT is nog maar weinig bekend. Het bijzondere is dat er wel een release datum lijkt te zijn. Naar verwachting gaat deze sneaker op 20 mei 2022 uitkomen. De kans is groot dat dit dan via de SNKRS App zal zijn. Via onderstaande link ga je alvast naar de upcoming sneakers.

CLOT heeft meestal ook een eigen release. Wanneer hier meer over duidelijk is, zullen we hiervan de link plaatsen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'CLOT'

Black/Classic Jade-Fire Red-Metallic Silver

€190

DM4640-036

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.