Kaws x Sacai x Nike Blazer Low - 'Purple Dusk' (DM7901-500)

Kaws x Sacai x Nike Blazer Low – ‘Purple Dusk’ (DM7901-500)

Op de valreep van 2021 komt Nike nog met een samenwerking met Kaws en Sacai. In totaal komen er vier verschillende colorways op de Blazer Low, waar deze paarse variant er een van is. Op 10 december kunnen we de Kaws x Sacai x Nike Blazer Low – Purple Dusk‘ verwachten. In dit artikel hebben we alle release info en officiële foto’s.

Nike en Sacai hebben in 2021 al meerdere samenwerkingen gehad. Het was dan ook een verrassing dat Kaws zich hierbij aansloot. Dit merk is natuurlijk geen onbekende in de sneakerwereld. Een van hun meest bekende sneakersamenwerking was op de Air Jordan 4 (2017). Nu betreft het dus de Nike Blazer Low.

Stockx: Kaws x Air Jordan 4 (2017)
Artikel: Clot x Sacai x Nike LDWaffle – ‘Cool Grey’ (DH3114-001)

Het resultaat is een zeer kleurrijke sneaker (Purple Dusk) waar we het standaard silhouette van Nike in herkennen. Alles wat dubbel is, is er herleiden naar Sacai en de twee kruisjes (ogen) op de midsole en insole zijn van Kaws. Vooral het dubbele van Sacai is een tof aspect aan deze sneaker. Zo zijn er twee Swooshes, Eyestays, veters, tongen en meerdere midsoles.

Kaws x Sacai x Nike Blazer Low – ‘Purple Dusk’

Op 9 en 10 december zal de Purple Dusk colorway gaan droppen. De 9e zal dit via Kaws gaan en de 10e via de SNKRS App. De sneaker is al ingeladen bij Nike, dus via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker. Mocht deze sneaker ook via andere winkels verkocht gaan worden, dan staat de link ook in ons overzicht.


Via Stockx is deze 'Purple Dusk' al te koop. Mocht je dit paartje kost wat kost willen hebben, dan kun je ze via onderstaande link al bemachtigen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Purple Dusk

??

€140

DM7901-500

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *