Nike Air Huarache LE - 'Slate' (DH8143-400)

Nike Air Huarache LE – ‘Slate’ (DH8143-400)

Tegen het eind van 2021 komt Nike nog met de Nike Air Huarache LE – ‘Slate’. Een OG colorway op de Huarache sneaker die dit jaar precies dertig jaar bestaat. In dit artikel hebben we alle release informatie, officiële foto’s en onze mening geplaatst. Natuurlijk zijn we ook weer benieuwd naar jouw mening, dus vergeet niet te reageren.

In 1991 kwamen de eerste Nike Air Huarache uit, waaronder deze ‘Slate‘ colorway. In vergelijking met de zeer kleurrijke andere colorways die toen uit zijn gekomen, was de ‘Slate’ redelijk simpel. Hierdoor is deze sneaker super draagbaar en goed te combineren.

De outsole en midsole zijn beiden zwart, wat ook terugkomt op de tong, collar en heel tab. De upper is van grijs (Shadow) suède in combinatie met blauw (Midnight Navy) neopreen. Deze zelfde kleur blauw komt ook terug op het Huarache logo op de tong en het Nike logo op de heel tab.

Nike Air Huarache LE – ‘Slate’

Deze Nike Air Huarache zal releasen op 16 december. Dit zal gebeuren via de website van Nike, retail stores en waarschijnlijk ook de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de sneaker bij de betreffende verkooppunt. Mocht de sneaker nog niet ingeladen zijn, dan kun je de upcoming sneakerlijst in de gaten houden bij de SNKRS App.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Slate'

Shadow/Midnight Navy-Black

€130

DH8143-400

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.