Nike Air Max 1 Crepe - 'Hemp' (2022 - 2004) - kicksandfitteds

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Hemp’ (2022)

Het sneakernieuws van de afgelopen dagen is toch wel dat de Nike Air Max Crepe – ‘Hemp’ terug gaat komen in 2022. Het jaar dat dit model van Nike precies 35 jaar bestaat. Dit is niet het enige nieuws, want er staat ook iets gepland met een ‘Big Bubble‘. In dit artikel lees je alles over deze prachtige Hemp colorway en hebben we mooie foto’s opgezocht van het model uit 2004.

Voor velen is deze Nike Air Max 1 Crepe – ‘Hemp’ uit 2004 een grail die maar lastig te bemachtigen is. Deze prachtige colorway heeft namelijk de eigenschap om makkelijk te slijten. Op de toebox is hennep (hemp) gebruikt en dit gaat snel kapot. Een AM1 ‘Hemp’ uit 2004 in goede staat kom je daardoor niet snel meer tegen.

Op de detailfoto’s van @Kicksandfitteds is de sneaker goed te zien dat deze sneaker al bijzonder is bij de outsole. Het betreft hier een rubbere crepe gum outsole. Op de upper zijn veel verschillende tinten beige en bruin gebruikt. Dit in combinatie de blauwe (Gulf Blue) Swoosh, zorgt ervoor dat deze sneaker prachtig is.

De ‘Hemp’ zal niet de enige colorway zijn die in 2022 op de Air Max 1 uit gaat komen. De kans is groot dat Nike in 2022 meer grote iconische colorways gaat uitbrengen op de Nike Air Max 1. Wanneer wij denken aan ‘iconische’ colorways dan denken wij aan namen als: Viotech, Pink pack, Safari, Kid Robot, Patta Cherrywood, Denim Corduroy, Chlorophyll, Elephant, Albert Heijn, Parra, Sean Wotherspoon en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Laat in een reactie even weten welke colorway er volgens jou opnieuw uit moet komen in 2022.

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Hemp’ (2022)

Update 10-07-2022
De officiële foto's zijn ingeladen, dus een release kan niet lang meer op zich laten wachten.

Update 21-12-2022
Het nieuws dat de Nike Air Max 1 Crepe - 'Hemp' in 2022 opnieuw zal worden uitgebracht is inmiddels meer dan een gerucht. Echter is er (op het moment van schrijven) nog maar weinig informatie over de release. De kans is groot dat deze sneaker via de SNKRS App uit zal komen, maar wanneer dat is nu nog de vraag.

Wanneer we meer weten over de release van de AM1 'Hemp' zullen we dit artikel updaten.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Crepe Hemp'

Birch/Gulf Blue-Mushroom

2022 📆 [ verwacht ]

€160

FD5088-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Reverse Panda' (FD9064-011)

Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ (FD9064-011)

Nike komt met de Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ als omgekeerde variant op de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.