Nike Air Max 1 Golf - 'Tiger' (DH1301-800)

Nike Air Max 1 Golf – ‘Tiger’ (DH1301-800)

Plots doken er afbeeldingen op van de Nike Air Max 1 Golf – ‘Tiger’. Een gave en unieke colorway die de harten van veel sneakerheads sneller deed slaan. Een release op 20 december kwam er niet, maar deze sneaker gaat waarschijnlijk nog wel droppen. In dit artikel lees je alles over deze Air Max 1 ‘Tiger’ en hebben we alle foto’s op een rij gezet.

Op het eerste oog lijkt dit een normale Nike Air Max 1 sneaker, maar wanneer je goed kijkt dan zie je dat dit een Golf editite is. De outsole is anders dan de normale AM1 en achter op de hak staat het woord ‘Golf’ ipv ‘Nike’. Sommige mensen vinden dit niet erg en ‘rocken’ deze sneaker gewoon en weer anderen die laten er een andere mid- en outsole opzetten. Wist je trouwens dat deze Tiger colorway niet de enige is die op een Air Max Golf gaat verschijnen. We kunnen ook de ‘Leopard‘ en ‘Zebra‘ colorway verwachten.

Artikel: Nike Air Max 90 Golf NRG – ‘Leopard’ (DH3042-800)
Artikel: Nike Air Max 97 Golf – ‘Zebra’ (DH1313-001)

Het betreft hier dan ook wel een unieke sneaker die ons veel aan de Atmos x Nike Air Max 1 – Animal 3.0 doet denken. De ‘Tiger‘ colorway kwam toen uit op een sneaker die alleen in Azië werd gereleased. Een grail voor velen, waardoor deze nieuwe tiger colorway erg interessant is. De upper is voorzien van het strepenpatroon van een tijger en ook is er gebruik gemaakt van haartjes. Dit geeft de sneaker een unieke feel en look. De toebox, outsole, collar en voering is zwart, wat mooi afsteekt tegen de tijgerprint. De Swoosh, vetergaatjes en het logo op de hak is een bepaalde groene kleur. Dit doet ons denken aan de ‘Jade Horizon‘ kleur die in februari uitkomt op de Air Jordan 5. Deze sneakers hebben overigens niets met elkaar te maken.

Nike Air Max 1 Golf – ‘Tiger’

Men dacht eerst dat deze Nike Air Max 1 Golf - 'Tiger' sneaker op 20 december zou gaan releasen. Dit is echter niet het geval. Achter de schermen staat de sneaker ingeladen en kan elk moment droppen. De kans is groot dat dit via de website van Nike gaat gebeuren en niet via de SNKRS App. Voor de zekerheid hebben we wel beiden in onderstaand overzicht gezet. Wanneer we een datum weten, zullen we dit hier melden.

Update: Op dit moment heeft deze sneaker alleen in Singapore een release gehad. Geruchten gaan dat hij in het eerste kwartaal van 2022 in Europa gaat droppen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Tiger

???

2022📆 [ verwacht ]

€140

DH1301-800

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Pure Oat'

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Pure Oat’ (in-hand)

In 2022 zal de adidas Yeezy Boost V2 – ‘Pure Oat‘ gaan releasen. Een exacte …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *