Air Max 1 OG - Big Bubble 2023

Nike Air Max 1 OG – ‘Big Bubble’ komt in 2023

En dan is er plots het nieuws dat de Nike Air Max 1 OG ‘Big Bubble’ uit zal komen in 2023. Zeer bijzonder nieuws, aangezien het hier over een bijzonder gelimiteerde sneaker gaat, maar ook omdat dit pas over meer dan een jaar zal zijn. In dit artikel lees je alles over het nieuws over de ‘Big Bubble’. Natuurlijk zijn we ook even in de geschiedenis gedoken van deze bijzondere sneaker.

Een van de meest populaire sneakermodellen in Nederland en België is de Nike Air Max 1. In 2022 bestaat dit model precies 35 jaar en de kans is groot dat Nike dit gaat vieren met gave (re-)releases. In 1987 werd de Air Max 1 (ontworpen door Tinker Hatfield) voor het eerst uitgebracht voor het grote publiek. De productie van dit model begon eigenlijk al in 1986, toen de eerste Air Max 1 sneakers gemaakt werden. De modellen uit 1986 hadden een grotere ‘air bubble’ dan de modellen uit 1987. Bij Nike was men bang dat de ‘air bubble‘ te groot was, waardoor het eromheen kapot zou gaan. Om die reden hebben ze deze ‘air bubble’ kleiner gemaakt, zoals we die nu nog steeds zien op de Nike Air Max 1.

Nike Air Max 1 OG – ‘Big Bubble’ release in 2023

Over de release in 2023 is niet heel veel duidelijk, maar het lijkt meer dan een gerucht te zijn. Op de Instagram pagina van @BubbleKoppe verscheen een post over deze Big Bubble release. Hierin geeft hij aan dat ergens in 2023 de Nike Air Max 1 OG ‘Big Bubble’ zal gaan releasen. Dit bericht werd al snel opgepikt en bevestigd door andere grote sneakerheads en nieuwskanalen.

Wanneer er meer duidelijkheid of nieuws is over deze sneaker, dan lees je dat natuurlijk op Sneaker-Forum.nl.

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.