Nike Air Max 90 Golf NRG - 'Leopard' (DH3042-800)

Nike Air Max 90 Golf NRG – ‘Leopard’ (DH3042-800)

Net als de ‘Tiger‘ is de Nike Air Max 90 Golf – ‘Leopard’ niet uitgekomen op 20 december. Een gave sneaker waar veel sneakerheads direct enthousiast op reageerden. Maar wanneer gaan deze sneakers dan wel droppen. Op dit moment is het nog even afwachten, maar in dit artikel lees je wel vast onze mening, hebben we de officiële foto’s op een rij gezet en verzamelen we alle release informatie over deze AM90 ‘Leopard’.

De ‘Leopard‘ colorway is geen onbekende voor de Nike Air Max. Al eerder kwam deze colorway uit op de Air Max 1 en o.a. de Air Max 97. Nu betreft het de AM90, maar het is niet de ‘normale’ Air Max 90. We hebben hier te maken met de ‘Golf‘ variant. Hierbij zit het verschil vooral in de outsole. Opvallend is het feit dat bij de ‘Tiger‘ colorway het logo op de hak vervangen is door het woord ‘Golf’ en bij deze ‘Leopard’ is dat niet het geval.

Artikel: Nike Air Max 1 Golf – ‘Tiger’ (DH1301-800)
Artikel: Nike Air Max 97 Golf – ‘Zebra’ (DH1313-001)

Persoonlijk vind ik het altijd tof wanneer er een colorway uitkomt wat geïnspireerd is op een dier. Echter vind ik deze ‘Leopard’ misschien iets te donker. Dit komt door de zwarte mudguard en eyestays.

Nike Air Max 90 Golf NRG – ‘Leopard’

Men dacht eerst dat deze Nike Air Max 90 Golf NRG - 'Leopard' sneaker op 20 december zou gaan releasen. Dit is echter niet het geval. Achter de schermen staat de sneaker ingeladen en kan elk moment droppen. De kans is groot dat dit via de website van Nike gaat gebeuren en niet via de SNKRS App. Voor de zekerheid hebben we wel beiden in onderstaand overzicht gezet. Wanneer we een datum weten, zullen we dit hier melden.

Update: Deze sneaker gaat waarschijnlijk op 10 maart releasen via de website/app van Nike.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Leopard

Laser Orange/Jade Aura-Black-Sail

€160

DH3042-800

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Reverse Panda' (FD9064-011)

Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ (FD9064-011)

Nike komt met de Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ als omgekeerde variant op de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.