Nike Air Max BW - 'Light Stone' (DM9094-100) v2

Nike Air Max BW – ‘Light Stone’ (DM9094-100) officiële foto’s

Een paar maanden geleden hadden we al een aantal foto’s van de Nike Air Max BW – ‘Light Stone’, maar nu kunnen we ook eindelijk de officiële foto’s plaatsen. Wij verwachten dat deze colorway populair gaat worden en hebben daarom een extra artikel geschreven. In dit artikel hebben we naast de foto’s ook zoveel mogelijk release informatie verzameld.

De Nike Air Max Big Window (BW) bestaat dit jaar precies dertig jaar. In dit jubileumjaar heeft Nike verschillende OG colorways weer opnieuw uitgebracht. De ‘Persian Violet’ was niet aan te slepen en ongekend populair. Uiteindelijk gaat er ook nog een ‘City Pack‘ komen, waarbij een ode wordt gebracht aan de steden RotterdamLyonLos Angeles en Beijing. Om het jubileumjaar af te sluiten komt Nike ook nog met de prachtige ‘Light Stone’.

Artikel: Nike Air Max BW – ‘Light Stone’ (DM9094-100)

Persoonlijk vind ik dit een verrassend goed uitpakkende colorway. De achtergrond van deze sneaker is enorm in contrast met de zachte pasteltinten. De outsole heeft een groene kleur heeft gekregen. Deze kleur komt ook terug op de hak. Op de sneaker zijn verder gele, grijze en zachtroze tinten terug te vinden. De upper is voorzien van een combinatie van mesh en suède. Een leuke combinatie aan kleuren die goed samen gaan. Deze colorway is goed te combineren met je dagelijkse stijl.

Nike Air Max BW – ‘Light Stone’

Op het moment van schrijven is er nog maar weinig bekend over de release van de Air Max BW - Light Stone. De kans is groot dat deze sneaker nog in 2021 gaat droppen, omdat dit model dertig jaar bestaat. De sneaker gaat zeker releasen via de website van Nike of de SNKRS App. Door nu al op onderstaande link te klikken, ga je naar de upcoming sneakers. Wanneer de 'Light Stone' wordt ingeladen kun je een reminder aanzetten. Hierdoor mis je de release niet.

Update: Met enig vertraging gaat deze sneaker toch nog uitkomen. Op 23 februari zal deze Light Stone release via de SNKRS App. Check onderstaande link.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Light Stone

Light Stone/Coconut Milk-Jade Smoke

€150

DM9094-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.