Nike Dunk High (WMNS) - 'Moon Fossil' (DD1869-002)

Nike Dunk High (WMNS) – ‘Moon Fossil’ (DD1869-002)

Eind december zal deze Nike Dunk High – ‘Moon Fossil’ releasen op de 28e. Deze sneaker zal uitkomen als WMNS sneaker. Hierdoor zal deze sneaker verkrijgbaar zijn tot maar EU44.5. In dit artikel bekijken we deze colorway, hebben we de officiële foto’s en release informatie op een rij gezet. Natuurlijk kunnen we het ook niet laten om onze mening te geven over deze Dunk High ‘Moon Fossil’.

De ‘Moon Fossil‘ colorway zou eigenlijk uitkomen op 7 december, maar is na de feestdagen verplaatst. Op de valreep van het jaar 2021 zal er dus toch nog een Dunk colorway op de sneakerkalender staan. Dit keer betreft het een sneaker met een zwarte basis als upper, waarop grijs/bruine (Moon Fossil) overlay panels zitten. Aan de onderkant van de sneaker is een witte midsole en gum outsole te vinden.

Wat mij betreft is dit een prima colorway voor het najaar. Geen schreeuwerige kleuren, maar een sneaker die prima te combineren is. De materialen lijken van dichtbij ook ‘on point’, waardoor we kunnen stellen dat dit wel een sneaker is die ik zou dragen.
Mocht deze colorway het niet zijn voor jou. Nike heeft dit jaar tig verschillende colorways uitgebracht op de Nike Dunk High. Check onderstaande artikels dan even.

Artikel: Nike Dunk High – ‘Cargo Khaki’ (DD1399-107)
Artikel: Nike Dunk High WMNS – ‘Pink Prime’ (DD1869-110)

Nike Dunk High (WMNS) – ‘Moon Fossil’

Zoals gezegd gaat deze Nike Dunk High 'Moon Fossil' op 28 december droppen. Dit zal gebeuren via de website van Nike of de SNKRS App. Op het moment van schrijven is de sneaker nog niet ingeladen. Het is handig om de upcoming sneakerlijst in de gaten te houden. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de Upcoming Sneakers van Nike. Door op onderstaande link te klikken, ga je direct naar deze lijst.


Via Stockx is deze 'Moon Fossil' al te koop. De prijs voor resell ligt slechts tien euro boven retail. Via onderstaande link koop je deze sneaker direct en ben je voorzien van een paartje.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Moon Fossil

Black/Moon Fossil-Black

€110

DD1869-002

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 (FB8914-100)

LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 (FB8914-100)

In het jubileumjaar van de Air Max 1, komt Nike met een samenwerking met LeBron …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *