Nike Dunk Low NH - 'Winter Solstice' (DO6723-800)

Nike Dunk Low NH – ‘Winter Solstice’ (DO6723-800)

Met de komst van de Nike Dunk Low NH – ‘Winter Solstice’, brengt Nike een eerbetoon aan het moment dat de kortste dag van het jaar voorbij is. Een opvallende sneaker met zonnestralen en verschillende roze en rode kleuren. In dit artikel verzamelen we alle release informatie, officiële foto’s en praten we over deze sneaker.

Op 21 december is het de kortste dag van het jaar. Vanaf 23:59 uur op die dag, worden de dagen alleen maar langer. Langere dagen betekent meer licht en dat iets wat je kunt vieren. En dat is wat Nike doet met deze Dunk Low ‘Winter Solstice’. De datum van 21 december is niet geheel uit de lucht gegrepen, want het is ook de dag waarop de winter begint. Ter ere van de winter brengt Nike in ieder geval twee sneakers op de markt, waar deze ‘Winter Solstice’ er een van is. Er komt ook een ‘Ice‘ colorway op Dunk Low.

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Ice’ (DO2326-001)

Persoonlijk houd ik van dit soort sneakers met een thema. De kleuren zijn misschien niet helemaal mijn ding, wat het betreft een sneaker die hierdoor lastig te combineren is. Echter is dit een echte collectors item, zeker wanneer de oplage niet groot blijkt te zijn. Dit laatste is het gerucht wat rondom deze colorway en de ‘Ice’ colorway gaat.

Nike Dunk Low NH – ‘Winter Solstice’

Deze bijzondere colorway lijkt eerder te gaan droppen bij de 4Elementos, dan in de SNKRS App of op de website van Nike. De website van de Spaanse winkel heeft deze sneaker al ingeladen en geeft 16 december 2021 om 10:00 uur aan. 


Natuurlijk blijven wij de SNKRS App en Nike.com in de gaten houden en zullen dit bericht updaten wanneer er meer nieuws is.

Update: Deze Winter Solstice is ingeladen in de SNKRS App.

Wist je trouwens dat deze sneaker al bij Stockx te koop is?!

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Winter Solstice

Team Orange/Orange-Crimson Bliss

€110 (waarschijnlijk)

DO6723-800

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *