Nike Dunk Low (WMNS) - 'Golden Gals' (DO5882-001)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’ (DO5882-001)

Met de komst van de Nike Dunk Low – ‘Golden Gals’ kunnen we met recht zeggen dat de Dunk goed vertegenwoordigd is in 2021. Met meer dan honderd colorways op alleen al deze lage variant is het bijzonder te noemen dat de populariteit er nog steeds is. In dit artikel geef ik mijn mening over deze upcoming sneaker, hebben we de officiële foto’s en zetten we de release informatie op een rij.

Er is geen woord gelogen aan het feit dat er dit jaar al meer dan honderd colorways gedropt zijn op de Nike Dunk low. Natuurlijk hebben de vijftig sneakers van Virgil Abloh (Off-White the 50) hier een rol in gespeeld, maar met betrekking tot de Dunk heeft Nike in 2021 niet stil gezeten. Halverwege dit jaar schreven we hier al een artikel over.

Artikel: Nike Dunk Low – Waar zijn ze mee bezig?!

De ‘Golden Gals‘ zal een sneaker worden die speciaal voor vrouwen uit gaat komen. Dit houdt in dat deze colorway niet hoger gaat dan maat 44.5. De naam van deze sneaker is opvallend. Vrij vertaald betekent ‘Golden Gals’ hetzelfde als ‘gouden vrouwen’. Het woordje goud is lastig te combineren met onderstaande colorway. De schoen is namelijk voorzien van een laag zilver. De overlay panels op deze sneaker is van zilver (gekraakt) leer. Het gekraakte leer zorgt ervoor dat de donkere achtergrond zichtbaar wordt, wat de sneaker ‘rustig’ maakt. In combinatie met de witte basis en de zwarte Swoosh is dit een prima sneaker voor de feestdagen.

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’

Zoals gezegd gaat deze Nike Dunk Low 'Golden Gals' op 09 december droppen. Dit zal gebeuren via de website van Nike of de SNKRS App. Op het moment van schrijven is de sneaker nog niet ingeladen en ook nog niet duidelijk of dit een US release is of worldwide.
Het is handig om de upcoming sneakerlijst in de gaten te houden. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de Upcoming Sneakers van Nike. Door op onderstaande link te klikken, ga je direct naar deze lijst.


Via Stockx is deze 'Golden Gals' al te koop. De prijs voor resell ligt iets boven retail. Via onderstaande link koop je deze sneaker direct en ben je voorzien van een paartje.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Golden Gals

???

€110

DO5882-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *