Nike SB Dunk High - 'Medium Grey' (DJ9800-001)

Nike SB Dunk High – ‘Medium Grey’ (DJ9800-001)

Op 20 december brengt Nike met de, Nike SB Dunk High Pro – ‘Medium Grey’, een eerbetoon aan de ACG Air Max Superdome. Een zeer mooie sneaker is hier uit voortgekomen, die wij in dit artikel zullen beschrijven. Daarnaast vind je hier natuurlijk de officiële foto’s en ook alle release informatie.

In 1990 en2007 kwam de Nike ACG Air Max Superdome uit. Een snowboot achtige schoen met het comfort van de Nike Air Max. De upcoming ‘Medium Grey‘ op de Nike SB Dunk High is hierop geïnspireerd. De combinatie van grijstinten (Flint Grey en Medium Grey) maken deze sneaker zeer draagbaar. De roze (Flamingo) tinten poppen goed als contrast, maar maken het niet te bond.

De materialen zijn ook on point. Zo is de basis van de upper van zacht leer en de donkergrijze overlay panels van zacht suède. De tong is van een soort mesh. Gezien het type leer, zal de toebox waarschijnlijk enorm creasen.

Nike SB Dunk High – ‘Medium Grey’

Deze Nike SB Dunk High Pro - 'Medium grey' zal op 20 december uitkomen in de SNKRS App. De kans is groot dat dit doormiddel van een raffle zal gaan. Je hebt dan 15 minuten de tijd om je in te schrijven.  Via onderstaande link ga je nu al naar deze sneaker en kan je een 'reminder' aanzetten. Zo mis je de release niet.

Deze sneaker zal niet in de US releasen en is daarom een unieke release in de EU. Via de website van Stockx is het mogelijk om deze sneaker al eerder te kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Medium Grey

Flint Grey/Medium Grey/Flamingo

€120

DJ9800-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *