Patta x Nike Air Max 1 - 'Black' (DQ0299-001)

Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’ (DQ0299-001) The Wave

Op vrijdag 10 december zal de vierde golf van Patta een feit zijn. De zwarte variant zal dan releasen en wij van Sneaker Forum blikken vooruit. In dit artikel lees je alles over de Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’, waarbij wij de officiële foto’s op een rij hebben gezet, op zoek zijn gegaan naar release informatie en ook onze mening zullen geven.

Na de ‘Monarch’ (oranje), ‘Noise Aqua’ (blauw) en ‘Maroon’ (paars/roze) is het nu tijd voor de zwarte colorway op de Nike Air Max 1 – The Wave. Een project van het Amsterdamse Patta wat een groot succes is. Bij de eerste en tweede release stond er een enorme rij in Amsterdam, maar door Corona is dit niet meer mogelijk en gebeurd de volledige verkoop digitaal. Patta heeft wel al een hoop zwarte edities uit dit pack weggegeven aan trouwe klanten en vrienden.

Deze zwarte variant is een mix van de voorgaande colorways. De overlay panels, zoals mudguard, eyestay en o.a. de quarter panel, zijn van leer. De ‘Noise Aqua’ en de ‘Monarch’ waren op deze plekken gemaakt van suède. De ‘Maroon’, kwam wel in dezelfde materiaal opbouw, maar had een dubbele Swoosh. Deze ‘Black’ editie lijkt een enkele witte Swoosh te hebben. Dit in combinatie met het zilveren mesh, vergeelde midsole en drie kleuren op de outsole, maakt dit wat mij betreft de mooiste van het pack.

Natuurlijk komt deze Nike Air Max 1 – Black van Patta in de speciale doos en zit het armbandje met Swoosh, Patta logo en Surinaamse vlag er ook bij.

Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’

Op de website van Patta zal deze Nike Air Max 1 - 'Black' als eerste releasen. De kans is groot dat er geen instore release zal zijn. Via onderstaande link ga je direct naar de website van Patta en naar de betreffende sneaker. Deze sneaker zal om 13:00 uur in de middag releasen.


Enkele dagen later zal deze sneaker via de SNKRS App uitkomen. De exacte datum hiervoor is op dit moment nog niet duidelijk. Via onderstaande link kun je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden en mis je geen enkele releasen.
Wist je trouwens dat deze sneaker al te koop is via de website van Stockx?!

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Black (The Wave)

Metallic Silver/Black/Black

€160

DQ0299-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low Premium (WMNS) - 'Bacon' (FB7910-600) Sneaker Kalender

Preview: Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’ (FB7910-600). Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *