Patta x Nike Air Max 1 - 'Black' (DQ0299-001)

Sneaker review: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’

De laatste Nike Air Max 1, uit Patta’s Wave Pack, die in 2021 uitkwam was de ‘Black’. De zwarte colorway die weer net even anders was dan zijn voorgangers. Gelukkig kon ik een paartje bemachtigen via de raffle in de SNKRS App, want op de website van Patta zal had ik misgegrepen.

Ik vind het erg lastig om te zeggen welke colorway uit de ‘Wave Pack‘ ik het mooiste vind, aangezien ze allemaal net even anders zijn. Deze zwarte colorway onderscheidt zichzelf door de bijzondere mudguard. Hier is een soort vinyl gebruikt, wat de sneaker een unieke look en feel geeft. De kleuren zwart, wit en zilveren passen perfect bij elkaar, wat de sneaker een perfect geheel geeft. En zoals bij elke zwarte sneaker is ook deze perfect te combineren met je dagelijkse stijl.

Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’

Deze Patta en Nike samenwerking was direct uitverkocht via de SNKRS App. Door de populariteit is deze sneaker alleen nog te koop boven retail, bijvoorbeeld bij Stockx of Klekt.

---

Naam: 'Black'
Kleur: Metallic Silver/Black/Black
Stijl Code: DQ0299-001
Release Datum: 10 december 2021📆
Retail Prijs: €160

De retail prijs was met €160 iets hoger dan de standaard prijs voor een Nike Air Max 1. Aangezien we hier te maken hebben met een collab en bijzondere materialen, vind ik dit een zeer redelijke prijs. Feit blijft, dat de prijs hoger is dan normaal. De extra’s van de Patta x Nike Air Max 1 – ‘Black’ zijn hetzelfde als bij de andere colorways. De schoen komt in een speciale doos, met speciale beschermpapier. Ook zit er bij deze Patta colorway het speciale armbandje, wat in een mooi zwart stoffen zakje zit. De sneaker is standaard voorzien van zwarte veters.

Sneaker Review:

Materialen - 9
Comfort - 8
Looks - 9
Extra's - 8
Prijs - 6
Hype - 9

8.2

SCORE

User Rating: 4.16 ( 2 votes)

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ (FB9660-001)

In oktober kunnen we de Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ verwachten. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *