SoleFly x Air Jordan 1 Low (DN3400-001)

SoleFly x Air Jordan 1 Low (DN3400-001)

Op vrijdag 17 december komt de SoleFly Air Jordan 1 Low uit. Een bijzondere sneaker met zeer veel toffe details. In dit artikel zullen we deze sneaker van dichtbij gaan bekijken en hebben we alle officiรซle foto’s op een rij gezet. Daarnaast voorzien we je van de laatste release informatie.

In Miami vinden we een sneakerstore onder de naam SoleFly. In de afgelopen jaren heeft deze winkel flink wat naam gemaakt en al meerdere collabs gehad met Nike en Jordan. De meest bekende is misschien wel de SoleFly x Air Jordan 1 High die in 2018 uitkwam. Nu gaan ze wederom de samenwerking met Jordan aan, maar dan op een Air Jordan 1 Low.

Het eerste wat aan deze sneaker opvalt zijn natuurlijk de verschillende printen. Deze verwijzen naar de carnivorische ‘wildlife’ en de in 1993 uitgekomen ‘Air Carnivore‘. Achter op de hak is zowel het Wings logo van Jordan brand te zien als ook het logo van Sole Fly.
De sneaker komt in een speciale box met extra veters. Dit samen met de details en de verwijzing naar een historische sneaker, maakt deze Solefly Air Jordan 1 Low tot een toffe sneaker.

SoleFly x Air Jordan 1 Low

Op vrijdag 17 december zal deze collab tussen SoleFly en Jordan releasen in de SNKRS App van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker en kan je een reminder aanzetten. Zo mis je de release niet en heb je de meeste kans om ze te kopen.

Via Stockx is deze sneaker al te koop. Je betaald dan echter wel een hogere prijs, want dit zijn al de resell prijzen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

SoleFly

Black/Sport Red-Desert-Gum Medium Brown

€150

DN3400-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *