South Park x adidas Forum Low - 'AWESOM-O' (GY6475)

South Park x adidas Forum Low – ‘AWESOM-O’ (GY6475)

Naast ‘Professor Chaos’ zal ook de South Park x adidas Forum Low – ‘AWESOME-O’ haar opwachting maken. Wederom een collab tussen South Park en adidas. In dit artikel hebben we de officiële foto’s, release informatie en geven we onze mening over deze geinige sneaker.

In 2021 kwamen al meerdere samenwerkingen uit van South Park en adidas. Meerdere personages zijn al gekoppeld aan een sneaker en daar gaan ze in 2022 vrolijk mee door. Leuke sneaker om nog eens naar te kijken is de ‘Towelie‘, release die in april uitkwam. Deze uitvoering van AWESOME-O is niet de enige colorway die uit gaat komen. De ‘Professor Chaos’ zal ook zijn opwachting maken.

Artikel: South Park x adidas Campus 80s – Towelie (GZ9177)
Artikel: South Park x adidas NMD_R1 V2 – ‘Professor Chaos’ (GY6477)

Deze sneaker van adidas is gebaseerd op de aflevering waarin Cartman zich verkleed als robot. Deze robot heeft de naam ‘AWESOM-O’ en probeert geheimen van Butters te achterhalen. (Een briljante aflevering trouwens!)
De colorway van de Southpark x adidas Forum Low oogt een stuk rustiger als die van ‘Professor Chaos’. De outsole is zwart, met daarop een witte midsole. De upper is van dik lichtbruin leer, met zwarte accenten. Op de hak zit zilver verwerkt, wat verwijst naar de handschoenen van Cartman. Boven de toebox zitten verschillende kleuren, wat een verwijzing is naar de knopjes op de buik van AWESOME-O.

Hoewel dit een draagbare sneaker is, zal deze vooral geliefd zijn bij de South park liefhebbers of collectors. De sneaker komt in een speciale box.

South Park x adidas Forum Low – ‘AWESOM-O’

Op het moment van schrijven is er nog weinig bekend over de adidasForum Low binnen het South Park thema. De kans is groot dat deze 'AWESOME-O' sneaker gaat releasen via de adidas Confirmed App. Hiervoor is het handig om de app alvast op je telefoon.

De kans is groot dat deze sneaker ook via andere retailers verkocht gaat worden. Wanneer hier mee over bekend is, zal dit hieronder verschijnen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'AWESOM-O'

???

2022 [ verwacht ]

€110 [ waarschijnlijk ]

GY6475

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Pure Oat'

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Pure Oat’ (in-hand)

In 2022 zal de adidas Yeezy Boost V2 – ‘Pure Oat‘ gaan releasen. Een exacte …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *