adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Pure Oat'

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Pure Oat’ (in-hand)

In 2022 zal de adidas Yeezy Boost V2 – ‘Pure Oat‘ gaan releasen. Een exacte release datum is er op dit moment nog niet, maar er druppelt wel steeds meer informatie naar buiten. Zo zijn er ook de eerste in-hand foto’s van deze ‘Pure Oat’ colorway. Deze hebben wij in onderstaand artikel op een rij gezet.

Het 350 model van Yeezy behoort tot een van de populairste Yeezy modellen op dit moment. En daarom zit adidas niet stil rondom de productie van deze sneaker. Naast een nieuwe versie van de 350, komt er dus ook deze ‘Pure Oat‘ colorway uit. Het nieuwe model is overigens de CMPCT, waarvan de ‘Slate Red‘ en ‘Slate Blue‘ uitgebracht gaan worden.

Artikel: adidas Yeezy Boost 350 V2 CMPCT – ‘Slate Blue’ (GX9401)
Artikel: adidas Yeezy Boost 350 V2 CMPCT – ‘Slate Red’

Deze Pure Oat colorway bestaat volledig uit verschillende witte tinten. De sneaker is opgebouwd vanaf de welbekende Boost zool, die volledig onder de schoen doorloopt. De upper is vervaardig van een witte primeknit, met de tranparant streep op de zijkant. Deze streep zorgt ervoor dat de witte kleur wat gebroken wordt. Ter afronding heeft deze Yeezy 350 V2 een heeltab, dit maakt de sneaker helemaal af. Een 350 zonder heeltab is (in mijn ogen) niet compleet.

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Pure Oat’

Op het moment van schrijven is er nog weinig bekend over de release van deze adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Pure Oat'. Dat er 'in-hand' foto's zijn is altijd een goed tekenen en een bevestiging dat de sneaker er aan zit te komen.

Wanneer er meer informatie is over de release van deze sneaker, zullen we onderstaand overzicht updaten. De kans is groot dat deze Yeezy 350 V2 zal releasen via de Confirmed App van adidas.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Pure Oat

Pure Oat/Pure Oat-Pure Oat

2022

€220

???

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Reverse Panda' (FD9064-011)

Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ (FD9064-011)

Nike komt met de Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ als omgekeerde variant op de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.