Air Jordan 1 High 85 - 'Georgetown' (BQ4422-400)

Air Jordan 1 High 85 – ‘Georgetown’ (BQ4422-400)

De officiële foto’s van de Air Jordan 1 High ’85 – ‘Georgetown’ zijn naar buiten gebracht. Een heerlijke sneaker waar ik reikhalzend naar uit kijk. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis van deze sneaker, hebben we dus de officiële foto’s en verzamelen we alle release informatie.

Deze Air Jordan 1 High 85 ‘Georgetown’ is door Nike uitgesteld naar april 2022. Eigenlijk had deze sneaker uit moeten komen in februari, maar we moeten dus iets langer geduld hebben. Het betreft hier een prachtige colorway die haar roots heeft in 1985. Het is een ‘one-on-one’ remake van de Air Jordan 1 High 85 “Georgetown Hoyas” samples die toen waren uitgelekt. Deze colorway is toen nooit uitgebracht en de echte die-hards hebben er bijna 40 jaar op moeten wachten.

Deze AJ1 ‘Georgetown’ is opgebouwd vanaf een donkerblauwe (College Navy) outsole, met daarop een witte midsole. De lederen basis van de upper is lichtgrijs met dezelfde donkerblauwe lederen overlay panels. Waar vroeger het ‘Hoyas‘ logo stond, staat nu natuurlijk het Wingslogo. De tong is net als de veters crèmekleurig. Dit geeft de sneaker een vintage vibe.

Deze Air Jordan 1 wordt een must have voor de AJ1 liefhebbers. Het zal dan ook lastig zijn om deze sneaker te bemachtigen en mocht je hem niet kunnen kopen voor retail…. Resell zal niet laag zijn.

Air Jordan 1 High 85 – ‘Georgetown’

Op het moment van schrijven is er nog niet heel veel duidelijk over de release van de Air Jordan 1 high - 'Georgetown'. Men zegt dat deze sneaker in april 2022 zal gaan releasen, maar we wachten nog op een officiële datum.

Wanneer de sneaker uitkomt, zal dit via de SNKRS App zijn van Nike. De Air Jordan 1 sneaker zal dan worden ingeladen in de lijst met upcoming sneakers die op de website en in de app van Nike te zien zijn.

Update: De sneaker is ingeladen in de SNKRS App. Hij zal al op 3 maart releasen.

De kans is overigens groot dat deze 'Georgetown' colorway al eerder bij Stockx te koop is. Echter zal je dan wel resell moeten betalen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Georgetown

College Navy/Summit White-Tech Grey

3 maart 2022 📆

€190

BQ4422-400

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *