Air Jordan 1 High OG - 'Heritage' (555088-161)

Air Jordan 1 High OG – ‘Heritage’ (555088-161)

In oktober 2021 kwam het nieuws naar buiten dat de Air Jordan 1 High OG – ‘Heritage’ zal gaan droppen. Inmiddels zijn de eerste foto’s naar buiten gekomen en is er ook een release datum. In dit artikel gaan hier dieper op in en geven we onze mening aan de hand van de foto’s.

Wij kunnen nu al voorspellen dat deze ‘Heritage‘ Jordan een zeer gewilde sneaker zal zijn. Dit heeft te maken met de kleurcombinatie van wit, rood en zwart. De link met de ‘Chicago’ colorway is hiermee snel gelegd. Daarnaast is de kleuropbouw van deze sneaker hetzelfde als de Travis Scott Jordan uit 2021. Wij voorspellen dat er mensen zullen zijn, die de Swoosh achterstevoren gaan zetten.

Artikel: Sneaker Preview: Air Jordan 1 High OG – ‘Heritage’
Artikel: Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 – ‘Military Blue’ (DH3227-105)

Persoonlijk kijk ik enorm uit naar deze colorway. Ik ‘voel hem wel ‘ zullen we maar zeggen. Deze ‘Heritage’ colorway is opgebouwd vanaf een rode outsole met daarop een witte midsole. De upper is voorzien van de kleuren rood, wit en zwart. Het zwarte zit in het leer rondom de enkel, Wingslogo en de standaard veters. Het rood zit op de Swoosh, toebox, hak en Wingflap rondom de hak. De rest van de upper is wit, wat dus hetzelfde is als de Travis Scott x Air Jordan 1 High die in 2021 uitkwam.

Air Jordan 1 High OG – ‘Heritage’

De Nike Air Jordan 1 - 'Heritage' zal in april gaan droppen. Zoals het er nu naar uit ziet, zal dit op 9 april zijn. De kans is groot dat dit via de SNKRS App zal zijn. Via onderstaande link ga je direct naar een lijst met upcoming sneakers bij Nike. Wanneer deze 'Heritage' Jordan is ingeladen, zal je direct naar de sneaker gaan.

Stockx is er dit keer snel bij en heeft deze sneaker inmiddels al ingeladen. Het zal niet lang meer duren of je kunt de Air Jordan 1 'Heritage' hier al kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Heritage'

White/University Red-Black

€170

555088-161

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Chicago Reimagined' (DZ5485-612)

Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ (DZ5485-612)

De kans is groot dat de Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.