Air Jordan 1 Mid - 'Coconut Milk' (DN4281-100)

Air Jordan 1 Mid – ‘Coconut Milk – Particle Grey’ (DN4281-100)

Een combinatie van suède en een rubberen gumsole zullen verschijnen op de Air Jordan 1 Mid – ‘Coconut Milk’. De kans is aanwezig dat deze sneaker de naam ‘Particle Grey’ gaat krijgen, maar dit is nog niet bevestigd. In dit artikel bekijken we deze sneaker van dichtbij, geven we onze mening en hebben we alle release informatie verzameld.

Bij het horen van de term ‘mid’ haken veel sneakerheads al af. Wat mij betreft is dat inmiddels onterecht, aangezien er in de afgelopen jaren een hoop veranderd is. De ‘mid’ staat bekend om goedkopere materialen, minder fijne pasvorm en dus niet OG. Een andere reden is het feit dat Michael Jordan nooit ‘mids’ heeft gedragen tijdens een officiële basketbalwedstrijd.
De laatste jaren heeft Jordan Brand dit model in beter daglicht geplaatst. Er komen regelmatig colorways uit met mooie materialen en bovendien is de grote Michael Jordan gespot en gefotografeerd terwijl hij rondliep op ‘mids’.
In 2021 kwam de ‘Dutch Green‘ colorway uit, wat een van de meest populaire Air Jordan 1’s was (in Nederland en België) van dat jaar.

Dit is trouwens niet de enige ‘Coconut Milk’ colorway die uit gaat komen op een Air Jordan 1 Mid. Er komt ook nog een ‘Summit White‘ colorway uit.

Artikel: Air Jordan 1 Mid SE – Dutch Green (CZ0774-300)
Artikel:

Zoals gezegd heeft deze Air Jordan 1 Mid – ‘Coconut Milk’ een rubberen outsole, met daarop een witte midsole. De upper is volledig van suede met als basis de ‘Coconut Milk’ kleur en grijze (Particle Grey) overlay panels.
Simpel en clean, zoals een goede sneaker moet zijn. Ik verwacht dat deze sneaker redelijk populair gaat zijn bij het grote publiek.

Air Jordan 1 Mid – ‘Coconut Milk’

Deze Air Jordan 1 Mid 'Coconut Milk' zal in januari releasen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dit op de 18e gebeuren via de website of app van Nike. Een 'mid' Jordan released meestal niet via de SNKRS App. Op het moment van schrijven is de sneaker nog niet ingeladen, maar dat kan elk moment gebeuren.

Update: Deze sneaker is ingeladen op de website van Nike. Via onderstaande link ga je direct naar deze Air Jordan 1 Mid.

Via de website/app van Stockx is deze sneaker ook te koop. Via onderstaande link ga je rechtstreeks naar deze schoen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Coconut Milk

Coconut Milk/Coconut Milk/Particle Grey

€130

DN4281-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.