Air Jordan 1 Mid - 'Light Smoke Grey' (554724-078)

Air Jordan 1 Mid – ‘Light Smoke Grey’ (554724-078)

Op 25 januari kunnen we de Air Jordan 1 Mid – ‘Light Smoke Grey’ verwachten. Een rustige colorway die op de populaire Air Jordan 1 uit gaat komen. In dit artikel bekijken we deze sneaker van dichtbij en geven wij informatie over de release van deze schoen. Zo lees je in dit artikel welke winkels een raffle hebben voor de ‘Light Smoke Grey’.

De Air Jordan 1 Mid is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is de lagere variant van de Air Jordan 1 High en is ook goedkoper. Veel sneakerheads vinden dit model niks, maar toch zijn mids tegenwoordig razend populair. Naast deze ‘Light Smoke Grey’ zullen er nog meer Mids releasen in de komende tijd. Zo verwachten wij twee Coconut colorways.

Artikel: Air Jordan 1 Mid – ‘Coconut Milk – Particle Grey’ (DN4281-100)
Artikel: Air Jordan 1 Mid (WMSN) – ‘Coconut Milk’ (BQ6472-121)

Maar eerst gaat deze grijze Air Jordan 1 Mid releasen. De sneaker is super clean en opgebouwd met drie verschillende kleuren. De kleur grijs (Light Smoke Grey) komt terug op de outsole en de lederen overlay panels. De basis van de upper is samen met de midsole en veters in de kleur wit. En tot slot is de Swoosh, tong en het deel rondom de enkel zwart van kleur.

Air Jordan 1 Mid – ‘Light Smoke Grey’

Deze Air Jordan 1 Mid - 'Light Smoke Grey' zal eind januari droppen via de website en app van Nike. De kans is groot dat deze sneaker niet via de SNKRS App zal releasen. De meeste Air Jordan 1 Mids releasen via de main shop van Nike.

Update: Deze sneaker is ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de betreffende sneaker.

Mocht je deze sneaker willen kopen, dan kan je via onderstaande link naar het 'Upcoming Sneaker' overzicht. Wanneer de sneaker is ingeladen, zie je dat hier als eerst.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Light Smoke Grey

Light Smoke Grey/White-Anthracite

€120

554724-078

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.