Air Jordan 1 Mid (WMSN) - 'Coconut Milk' (BQ6472-121)

Air Jordan 1 Mid (WMSN) – ‘Coconut Milk’ (BQ6472-121)

Naast de grijze (Particle Grey) colorway dropt er ook deze Air Jordan 1 Mid – ‘Coconut Milk’ in de kleur ‘Summit White’. Deze sneaker zal op 20 januari droppen waarover wij alle release informatie in dit artikel zullen plaatsen. Daarnaast geven wij onze mening over deze sneaker aan de hand van de officiële foto’s.

Bij het horen van de term ‘mid’ haken veel sneakerheads al af. Wat mij betreft is dat inmiddels onterecht, aangezien er in de afgelopen jaren een hoop veranderd is. De ‘mid’ staat bekend om goedkopere materialen, minder fijne pasvorm en dus niet OG. Een andere reden is het feit dat Michael Jordan nooit ‘mids’ heeft gedragen tijdens een officiële basketbalwedstrijd.
De laatste jaren heeft Jordan Brand dit model in beter daglicht geplaatst. Er komen regelmatig colorways uit met mooie materialen en bovendien is de grote Michael Jordan gespot en gefotografeerd terwijl hij rondliep op ‘mids’.
In 2021 kwam de ‘Dutch Green‘ colorway uit, wat een van de meest populaire Air Jordan 1’s was (in Nederland en België) van dat jaar.

Dit is trouwens niet de enige ‘Coconut Milk’ colorway die uit gaat komen op een Air Jordan 1 Mid. Er komt ook nog een ‘Particle Grey‘ colorway uit.

Artikel: Air Jordan 1 Mid SE – Dutch Green (CZ0774-300)
Artikel: Air Jordan 1 Mid – ‘Coconut Milk – Particle Grey’ (DN4281-100)

In vergelijking met de grijze colorway vind ik deze Summit White colorway toch echt een stuk minder. Er zijn geen bijzondere materialen gebruikt en de kleursamenstelling is ook niet enorm bijzonder.
De outsole is zwart, wat ook terugkomt op de Swoosh en het Wingslogo. De basis van de upper is in een off-white kleur met de naam ‘Summit White’ en de overlay panels zijn in de ‘Coconut Milk’ kleur.
Wil je een leuke Air Jordan 1 Mid kopen, dan zou ik persoonlijk voor de Particle Grey’ gaan.

Air Jordan 1 Mid (WMSN) – ‘Coconut Milk’

Deze Air Jordan 1 Mid 'Coconut Milk' zal in januari releasen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dit op de 20e gebeuren via de website of app van Nike. Een 'mid' Jordan released meestal niet via de SNKRS App. Op het moment van schrijven is de sneaker nog niet ingeladen, maar dat kan elk moment gebeuren.

Het betreft hier een WMNS model, waardoor de maten niet groter gaan dan maat 44.5.

Via de website/app van Stockx is deze sneaker ook te koop. Via onderstaande link ga je rechtstreeks naar deze schoen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Coconut Milk

Coconut Milk/Black-Summit White-White

€120

BQ6472-121

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *