Air Jordan 1 Zoom CMFT - 'Celestine Blue' (DQ5091-041)

Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Celestine Blue’ (DQ5091-041)

Heerlijk genietend van de eerste warme lentedag en in de blauwe lucht drijven witte zachte wolkjes voorbij. Die gedachte krijg ik bij het zien van de Air Jordan 1 Zoom – CMFT – ‘Celestine Blue’. Een sneaker die een perfecte voorjaars colorway is. In dit artikel hebben we de foto’s en release informatie op een rij gezet.

Ieder jaar komt Nike met een aantal sneakers die perfect passen bij het voorjaar. De ene keer is dit op een model van Nike en regelmatig ook op een Jordan. Vorig jaar was de ‘Easter‘ colorway op de Air Jordan 1 Zoom erg populair en wij verwachten dat het dit jaar deze ‘Celestine Blue‘ zal zijn. Dit is overigens niet de enige AJ1 Zoom die binnen het lentethema gaat droppen. Zo kijken wij ook uit naar de ‘Pink Oxford‘.

Artikel: Air Jordan 1 Zoom Comfort – Easter (CT0979-101)
Artikel: Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Pink Oxford’ (DQ5092-651)

Net zoals elke AJ1 Zoom is de outsole verdeeld in twee kleuren. Het binnenste vlak is lila en de buitenrand is blauw. De midsole is wit, waarop een kleurrijke upper zit. Deze kleuren passen echter allemaal goed bij elkaar, waardoor het niet te schreeuwerig wordt. Opvallend is de donkerblauwe Swoosh, die van corduroy gemaakt is. De overlaypanels (behalve de onderste eyestay wing) is gemaakt van blauw leer met een wit vlekkenpatroon. Deze zijn gemaakt van suède en doen mij denken aan schapenwolkjes.

Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Celestine Blue’

Op het moment van schrijven is er nog geen releasedatum voor de Air Jordan 1 Zoom - 'Celestine Blue'. Wij achten de kans groot dat deze in het voorjaar gaat droppen, want dit is een echte sneaker voor de lente.

Op het moment dat Nike deze sneaker heeft ingeladen, zal deze te zien zijn in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de upcoming sneaker overzicht. Zo mis je nooit meer een release.

UPDATE: Volgens de website van Stockx, zal deze sneaker op 1 februari gaan releasen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Celestine Blue'

Celestine Blue / Sail-Navy

€140

DQ5091-041

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Reverse Panda' (FD9064-011)

Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ (FD9064-011)

Nike komt met de Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ als omgekeerde variant op de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.