Air Jordan 1 Zoom CMFT - 'Pink Oxford' (DQ5092-651)

Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Pink Oxford’ (DQ5092-651)

Naast de ‘Celestine Blue‘ colorway, komt er ook de Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Pink Oxford’. De naam van deze sneaker is overigens nog niet officieel. In dit artikel bekijken we deze voorjaarssneaker eens van dichtbij en geven we naast onze mening ook zoveel mogelijk release informatie.

Nike komt bijna jaarlijks met enkele colorways die perfect passen bij het voorjaar. De ene keer is dit op een model van Nike en regelmatig ook op een Jordan. Vorig jaar was de ‘Easter‘ colorway op de Air Jordan 1 Zoom erg populair en wij verwachten dat het dit jaar deze ‘Pink Oxford‘ zal zijn. Wist je trouwens dat deze ‘Pink Oxford’ niet de enige AJ1 Zoom CMFT zal zijn. Wij kijken ook uit naar de ‘Celestine Blue’.

Artikel: Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Celestine Blue’ (DQ5091-041)
Artikel: Air Jordan 1 Zoom Comfort – Easter (CT0979-101)

Net zoals elke AJ1 Zoom is de outsole verdeeld in twee kleuren. Het binnenste vlak is roze en de buitenrand is lichtblauw. De midsole is crèmekleurig, waarop een upper zit met verschillende kleurtinten. Deze kleuren passen echter allemaal goed bij elkaar, waardoor het niet te schreeuwerig wordt. Opvallend is de roze Swoosh, die van corduroy gemaakt is. De overlaypanels (behalve de onderste eyestay wing) is gemaakt van crèmekleurig leer met een wit vlekkenpatroon. Dit is hetzelfde als bij de ‘Celestine Blue’ colorway, maar bij de ‘Pink Oxford’ is het crème met wit iets subtieler.

Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Pink Oxford’ (DQ5092-651)

Op het moment van schrijven is er nog geen releasedatum voor de Air Jordan 1 Zoom - 'Pink Oxford'. Wij achten de kans groot dat deze in het voorjaar gaat droppen, want dit is een echte sneaker voor de lente.

Op het moment dat Nike deze sneaker heeft ingeladen, zal deze te zien zijn in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de upcoming sneaker overzicht. Zo mis je nooit meer een release.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Pink Oxford'

Pink Oxford/Plum Fog-Summit White

2022 📆

€140

DQ5092-651

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Pure Oat'

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Pure Oat’ (in-hand)

In 2022 zal de adidas Yeezy Boost V2 – ‘Pure Oat‘ gaan releasen. Een exacte …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *