Jeremy Scott x adidas Forum Hi Wings 4.0 - 'Core Black' (GY4419)

Jeremy Scott x adidas Forum Hi Wings 4.0 – ‘Core Black’ (GY4419)

Deze Jeremy Scott x adidas Forum Hi Wings 4.0 – ‘Core Black zal ergens in 2022 gaan releasen. Op het moment van schrijven is nog niet duidelijk wanneer, maar we hebben we de officiële foto’s van adidas. We kunnen deze ‘All Black’ colorway eens goed bekijken. Wanneer er meer release informatie is, zullen we dat in dit artikel verzamelen.

De sneakers die voortkomen uit de samenwerking tussen Jeremy Scott en adidas zijn niet voor iedereen weggelegd. Of je kan het waarderen of je vindt het helemaal niks. Het zijn veelal geen draagbare sneakers en vooral collectors items. Deze zwarte colorway op de Wings 4.0 zal niet de enige colorway zijn. Er komt ook een ‘All White‘ en een gekleurde variant uit.

Artikel: Jeremy Scott x adidas Forum Hi Wings 4.0 – ‘Color’ (GY4421)
Artikel: Jeremy Scott x adidas Forum Hi Wings 4.0 – ‘White’ (GX9445)

Deze sneaker is opgebouwd vanaf een zwarte outsole en midsole, daarop zit een volledige zwarte upper met van leer. Vanaf de hak lopen twee vleugels naar de voorkant van de sneaker. Alleen het adidas logo op de tong is wit, waardoor we officieel niet van een ‘all black’ mogen spreken. Waarschijnlijk is om die reden voor de naam ‘Core Black‘ gekozen.

Jeremy Scott x adidas Forum Hi Wings 4.0 – ‘Core Black’

Update 01-05-2022
Op 5 mei zal deze sneaker uitkomen in de Confirmed App van adidas. De release zal plaatsvinden via een raffle. Via onderstaande link ga je direct naar de app.

Update 23-01-2022
Deze nieuwe Jeremy Scott samenwerking zal in 2022 releasen. Op het moment van schrijven is er echter nog geen exacte release datum. Aangezien de officiële foto's al uit zijn en er al een product nummer is, zal deze release waarschijnlijk niet lang op zich wachten.

Deze sneaker zal sowieso uitkomen in de Confirmed App

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Wings 4.0 'Core Black'

Core Black/Core Black-Core Black

€180

GY4419

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Royal Reimagined' (DZ5485-042) Sneaker Kalender

Preview: Air Jordan 1 High OG – ‘Royal Reimagined’

Begin november dropt deze Air Jordan 1 High OG – ‘Royal Reimagined’. Een heerlijke colorway …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *