Nike Dunk Low (WMNS) - 'Valentine’s Day' (DQ9324-600)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Valentine’s Day’ (DQ9324-600)

Voor Valentijnsdag komt Nike met deze Nike Dunk Low – ‘Valentine’s day’. Een bijzondere sneaker, waarmee je zeker gaat opvallen. In dit artikel aan we dieper in op deze Valentijns colorway. We hebben de officiële foto’s, geven onze mening en hebben zoveel mogelijk release informatie verzameld.

Ieder jaar probeert Nike een originele colorway uit te brengen voor Valentijnsdag. Vorig jaar kwam er een Air Force 1 en Air Max 90 binnen dit thema. Dit jaar wordt het dus een Dunk Low, maar lijkt er ook een Air Jordan 1 uit te komen in de kleuren van Valentijn. Natuurlijk hebben we hier ook een artikel over geschreven.

Artikel: Nike Air Max 90 – Valentine’s Day (DD8029-100) (2021)
Artikel: Nike Air Force 1 – Valentine’s Day (DD3384-600) (2021)
Artikel: Air Jordan 1 Mid – ‘Valentine’s Day’ (DR0174-500) (2022)

Deze Nike Dunk Low ‘Valentine’s Day‘ zal in een WMNS sneaker zijn en komt dus in kleinere maten uit. Waarschijnlijk zal maat 44.5 de grootste maat zijn.

De sneaker is opgebouwd uit twee verschillende kleuren. De roze kleur wordt ‘Pink Prime’ genoemd en het donkerrode, ‘Team Red’. De roze overlay panels zijn van thumbled leather en de Swoosh is van suède. Rondom deze Swoosh zit tulle. De Team Red onderdelen op de upper zijn gemaakt van een soort Denim. Dit geeft de sneaker een robuuste look.

Ik ben groot voorstander dat mannen meer roze gaan dragen, maar voor mijzelf vind ik deze sneaker iets te. De materialen en details zijn wel gaaf en excentriek.

Nike Dunk Low WMNS – ‘Valentine’s Day’

Een exacte release datum is er (op het moment van schrijven) nog niet voor de Nike Dunk Low - 'Valentine’s Day'. De kans is natuurlijk groot dat deze voor 14 februari zal releasen, aangezien het dan Valentijnsdag is. Het zal ons niet verbazen wanneer deze sneaker op 5 of 9 februari zal releasen.
De release van deze Valentine's Day Dunks zal via de website of SNKRS App gaan. Via onderstaande link ga je direct naar een overzicht van de Upcoming Sneakers.

Op de website van Stockx is deze sneaker al ingeladen. Hier kan je deze sneaker waarschijnlijk al voor de release kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Valentine’s Day'

Team Red/Pink Prime

2022 📆

€120

DQ9324-600

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Pure Oat'

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Pure Oat’ (in-hand)

In 2022 zal de adidas Yeezy Boost V2 – ‘Pure Oat‘ gaan releasen. Een exacte …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *