Union LA x Air Jordan 2 - 'Grey Fog' (DN3802-001)

Union LA x Air Jordan 2 – ‘Grey Fog’ (DN3802-001)

In 2022 zal er weer een samenwerking zijn tussen Jordan Brand en Union LA. Begin april zal de Union LA x Air Jordan 2 – ‘Grey Fog’ releasen. Een bijzondere sneaker, omdat dit model niet zo heel vaak uitkomt. In dit artikel bekijken we deze schoen, geven wij onze mening en voorzien we je van alle release informatie.

Het lijkt erop dat Jordan Brand nieuw leven probeert te blazen in de Air Jordan 2. Vorig jaar was er al een Off-White collab met de Air Jordan 2 en dit jaar is Union LA aan de beurt. De ‘Grey Fog’ is overigens niet de enige colorway die aangekondigd is, zo kunnen we ook de ‘Rattan’ colorway verwachten. Hier zijn meer geel en bruine tinten op verwerkt.
Het is overigens niet de eerste samenwerking tussen Union LA en Jordan. Zo kwamen er vorig jaar nog twee colorways uit op de Air Jordan 4.

Artikel: Union LA x Air Jordan 4 -Taupe Haze (DJ5718-242)
Artikel: Union LA x Nike Air Jordan 4 SP Low – Guava Ice (DC9533-800)

Zoals je op bovenstaande foto’s kunt zien, zal deze sneaker in een speciale box komen. De Box is voorzien van een cirkelpatroon, wat ook terugkomt op het deel rond de enkels. Aan de binnenzijde van de box staat het logo van zowel Union LA en Jordan.

De sneaker is voorzien van een lichtgrijze outsole met daarop een witte midsole. De upper is volledig van suΓ¨de en een soort canvas in verschillende grijstinten. De toebox loopt (zoals het hoort) door tot op de quarterpanel. De eyestays en de naad rondom de toebox zijn blauw van kleur. Over de collaar zit aan de buitenzijde van de schoen een patch met daarop het Wingslogo en tekst met de naam ‘UNION’. Op de tong is een Jumpman te zien en ook de naam van Union. Tot zijn er gele insoles met beide logo’s.

Bij deze sneaker komt het begrip ‘Less is more’ weer prachtig uit. Een sneaker met rustige kleuren en enkele toffe details, maakt dit to een prima draagbare schoen. Daarnaast maakt de samenwerking en het unieke model dit tot een collectors item.

Union LA x Air Jordan 2 – ‘Grey Fog’

Update 16-04-2022
Deze Jordan 2 samenwerking met Union La is ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker.

Update 30-02-2022
De release van de Union x Air Jordan 2 - 'Grey Fog' zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden op 8 april 2022. Deze sneaker zal dan via de SNKRS App te koop zijn voor €225. Op de website van Nike of in de SNKRS App is een overzicht te zien van alle upcoming sneakers. Hier zal deze 'Grey Fog' colorway worden ingeladen.

Mochten er meer winkels zijn die deze sneaker gaan verkopen, dan zullen we onderstaand overzicht voorzien van een update.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Grey Fog'

Grey Fog/Siren Red-Light Smoke Grey

21 april 2022 📆

€225

DN3802-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *