Sneaker Raffle winkel overzicht

Winkel overzicht voor sneaker raffles

Veel sneakers worden tegenwoordig verkocht door middel van een raffle. Dat is op zich geen probleem, maar je moet wel weten bij welke winkels ze deze sneaker raffles aanbieden. In dit artikel hebben we alle sneaker winkels op een rij gezet, zodat het inschrijven voor zoveel mogelijk raffles een ‘eitje’ is.

In een eerder artikel gaven we al tips hoe je meer kans maakt om een sneaker raffle te winnen. Een van die tips was om je bij zoveel mogelijk raffles aan te melden. Hoe vaker je mee doet, des te meer kans je maakt om een sneaker te winnen. Hiervoor moet je echter wel weten welke winkels er mee doen aan een sneaker raffle. Dit verschilt natuurlijk per merk, model en per licentie die een winkel heeft.

Artikel: Hoe win je een sneaker raffle?

Dit artikel is nooit compleet en blijven we updaten en aanpassen

De grootse sneakerwinkels

Wanneer we het hebben over sneaker raffles, dan kunnen we natuurlijk niet om Nike en adidas heen. Beiden hebben ze zowel een website als een speciale app. Op zowel de website als in de App bieden ze sneakers aan doormiddel van raffles.

Winkels met sneaker raffles voor alle merken

Om sneakers te mogen verkopen van merken als adidas, Nike, Jordan Brand, Nike SB en Yeezy heb je een licentie nodig. Hierin heb je verschillende categorieën. Sommige winkels hebben de belangrijkste licentie en kunnen daarmee alle merken en modellen aanbieden. In onderstaand overzicht zie je welke winkels dit zijn. Wanneer je op zoek bent naar een sneaker raffle is de kans groot dat deze winkels ze aanbieden.

Winkels met Yeezy sneaker raffles

Niet iedere sneakerwinkel verkoopt Yeezy’s van adidas. Om de door Kanye West (Ye) ontworpen sneakers te kopen, moet je jezelf bij de juiste winkels inschrijven voor Yeezy raffle. Hieronder een overzicht waar de Yeezy’s meestal worden aangeboden.

Winkels met Nike SB sneaker raffles

Nike SB is het SkateBoard merk van Nike. Voorheen alleen populair in de skatescene, maar tegenwoordig zijn de Nike SB Dunks alleen nog te verkrijgen via raffles. De sneakers van Nike SB zijn in verschillende categorieën ingedeeld, waardoor niet iedere winkel alle SB’s mogen verkopen. Hieronder een overzicht van (veelal) skatestores waar je jezelf kunt inschrijven voor Nike SB raffles.

Er zijn ook (heel) veel Skatestores die hun raffles alleen aankondigen via Instagram. Voor dit overzicht kun je onderstaand schema openklappen.

Alle Nike SB Instagram raffle accounts

Dit artikel is nooit compleet en blijven we updaten en aanpassen

Mocht jij nog winkels kennen waar sneaker raffles te vinden zijn, laat het ons dan even weten door een reactie te plaatsen onder dit bericht.

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy Day 2022 recap - welke sneakers kwamen er uit

adidas Yeezy Day 2022 – terugblik

In dit artikel blikken we terug op Yeezy Day 2022 die op 3 augustus in …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *