adidas Yeezy BSKTBL Knit - 'Energy Glow' (HR0811)

adidas Yeezy BSKTBL Knit – ‘Energy Glow’ (HR0811)

Naast de blauwe variant dropt er ook de adidas Yeezy BSKTBL Knit – ‘Energy Glow’. De kans dat deze snel gaat droppen is groot en de geruchten geven half februari aan. In dit artikel hebben we de officiële foto’s van adidas en hebben we ook alle release informatie verzameld.

Onder de naam ‘BSKTBL‘ heeft Yeezy al meerdere sneakers gelanceerd die door moeten gaan als basketbalschoen. Daar waar de lancering destijds voor een flinke hype zorgde, is deze inmiddels behoorlijk ingezakt. Ook voor deze BSKTBL Knit ‘Energy Glow’ verwacht ik ook geen gekte. Dit model gaat ook nog in een andere colorway uitkomen, namelijk in de ‘Slate Azure‘.

Artikel: adidas Yeezy BSKTBL Knit – ‘Slate Azure’ (HR0811)

adidas Yeezy BSKTBL Knit – ‘Energy Glow’

De opbouw van deze Energy Glow colorway is hetzelfde als bij de blauwe variant. De gele kleur komt terug op de outsole en de primeknit upper. Het is nog niet duidelijk of het voorste deel ook glow in the dark is. Het gedeelte op de hak is in ieder geval reflectief. Rondom de enkel zit een sock deel, die voor extra stevigheid zorgt.

Als alle verhalen kloppen, dan kan deze adidas Yeezy BSKTBL Knit - 'Energy Glow' wel eens heel snel gaan droppen. Zoals het er nu naar uitziet, zal deze 'Energy Glow' op 18 februari al uitkomen.

Dit zal via de Confirmed App van adidas gaan. Via onderstaande link is het mogelijk om je aan te melden voor de raffle. Op de dag van de release krijg je dan te horen of je de sneaker mag kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Energy Glow'

Energy Glow/Energy Glow-Energy Glow

18 februari 2022 📆verwacht ]

€300

HR0811

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.