Air Jordan 1 High OG - 'Brotherhood' (555088-706)

Air Jordan 1 High OG – ‘Brotherhood’ (555088-706)

In de zomer van 2020 kwam het eerste gerucht over de Air Jordan 1 High OG – ‘Brotherhood’. Inmiddels weten we al een tijdje dat deze sneaker op 26 februari uit zal komen en ook de officiële foto’s zijn er nu. In dit artikel hebben we alle release informatie verzameld over deze Jordan 1 ‘Brotherhood’.

Veel Air Jordan 1 colorways verwijzen naar het verleden van Michael Jordan. Dit is ook het geval bij deze geel met paarse ‘Brotherhood’ colorway. In 1911 werd de Omega Psi Phi fraternity opgericht. Een ‘broederschap’ (vrij vertaald) voor ‘African Americans’. Een van de motto’s die ze nastreven is, Friendship is Essential to the Soul. De ‘Omega Psi Phi’ heeft ook meerdere bekende broeders gehad, waar o.a. Shaquille O’Neal, Steve Harvey en dus ook Michael Jordan. De kleuren van de ‘Omega Psi Phi’ broederschap zijn paars en geel.

Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Omega Psi Phi’ (Brotherhood)

Air Jordan 1 High OG – ‘Brotherhood’

De ‘Brotherhood’ kleuren op deze Air Jordan 1 High zal een ‘love it or hate it’ geval zijn. Persoonlijk vind ik het super gaaf. De sneaker is opgebouwd vanaf een gele (Old Gold) outsole, met daarop een witte midsole. De upper heeft een witte quarterpanel als basis. De toebox, hak en wing panel zijn ook geel van kleur. De mudguard, eyestay, collar, laces en Swoosh zijn paars (Royal Purple).

Het lijkt erop dat de Air Jordan 1 High OG - 'Brotherhood' op 26 februari gaat releasen. Via onderstaande link ga je naar de upcoming releases van Nike. Wanneer deze Brotherhood wordt ingeladen, zal dat hier te zien zijn.

De Winkel 'BounceWear' is de eerste winkel die deze sneaker heeft ingeladen in het systeem. Het gaan dan toch echt op 26 februari gebeuren. Ook Footlocker heeft aangekondigd dat deze Jordan 1 High op die dag te koop zal zijn.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Brotherhood'

University Gold/Light Bordeaux-White

€170

555088-706

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Clarks x Ronnie Fieg - 8th Street Samba

adidas x Clarks x Ronnie Fieg (Kith) – 8th Street Samba

adidas en Ronnie Fieg hebben in het afgelopen half decennium al meerdere malen samengewerkt en …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *