Air Jordan 1 Mid - XQ (DV0576-176)

Air Jordan 1 Mid – XQ (DV0576-176)

Vijftien jaar na de release van de Air Jordan 1 High – ‘XQ’, zal er in 2022 de Air Jordan 1 Mid -‘XQ’ releasen. Op dit moment is het nog de vraag of dit een wereldwijde release zal worden. De officiële foto’s zijn de reden dat we dit artikel publiceren.

In 2007 kwam de Air Jordan 1 High – XQ uit in China. Het was met 240 paar een zeer gelimiteerde oplage, wat deze sneaker extra bijzonder maakt. Het lijkt er op dat Nike en Jordan brand de ‘Mid’ sneaker meer in de spotlight probeert te zetten. Naast deze XQ colorway kunnen we de ‘Blue Mint‘ en de ‘Inside Out‘ nog verwachten.

Artikel: Air Jordan 1 Mid – ‘Blue Mint’ (554724-413)
Artikel: Air Jordan 1 Mid – ‘Inside Out’ (DM9652-100)

Air Jordan 1 Mid – XQ

Deze XQ colorway kent veel toffe details. Deze zijn vooral op de upper terug te vinden. De sneaker is opgebouwd vanaf een rubberen gumsole, met daarop een witte midsole. Dit witte komt terug op de toebox en de bewerkte quarterpanel. Hierop is een rood motief verwerkt. De mudguard, heel panel en wing flap zijn van zwart leer. De voorste overlay panel is ook bewerkt en van rood leer. Dit loopt door op de eyestay en rondom de enkel. De collar is net als de Swoosh en de veters bruin/goud kleurig.

Op het moment van schrijven is het nog niet duidelijk wanneer de Air Jordan 1 Mid - XQ zal releasen. Blijf de SNKRS App en de website van Nike in de gaten houden. Via onderstaande link ga je direct naar hun Upcoming Sneaker overzicht. Het is overigens ook nog de vraag of deze sneaker een Asia Exclusive gaat worden.


De kans is groot dat deze sneaker al eerder te koop zal zijn op de website van Stockx.


Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'XQ'

White/Gold Dust-Sport Red-Black

2022 📆 [ verwacht ]

€140

DV0576-176

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Washed Heritage' (DZ5485-051)

Air Jordan 1 High OG – ‘Washed Heritage’ (DZ5485-051)

De productfoto’s van de Air Jordan 1 High OG – ‘Washed Heritage’ waren er al …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *