Nike Air Huarache NH - 'Coconut Milk' (DR8620-100)

Nike Air Huarache NH – ‘Coconut Milk’ (DR8620-100)

Nike heeft weer een nieuwe colorway aangekondigd voor op de Huarache. Dit keer kunnen we de Nike Air Huarache – ‘Coconut Milk’ verwachten. In dit artikel hebben we de officiële foto’s, waarmee we de schoen van dichtbij gaan bekijken. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk release informatie verzameld.

De Nike Air Huarache is een sneaker die super comfortabel zit en loopt. Wat mij betreft is dit een ondergewaardeerde sneaker, die meer gedragen zou moeten worden. Eenmaal aan de voet, loopt deze schoen als een slof. De perfecte sneaker voor het voorjaar en de zomer.

Het lijkt erop dat Nike met een Coconut Milk lijn gaat komen, want binnen deze kleurcode komen er ook twee Air Jordan 1 Mids uit.

Artikel: Air Jordan 1 Mid (WMSN) – ‘Coconut Milk’ (BQ6472-121)
Artikel: Air Jordan 1 Mid – ‘Coconut Milk – Particle Grey’ (DN4281-100)

Nike Air Huarache NH – ‘Coconut Milk’

Deze ‘Coconut Milk‘ colorway is opgebouwd vanaf een donkergrijze outsole, met daarop een off-white midsole. Deze kleur gebroken wit komt ook terug op de upper, die bestaat uit verschillende materialen. Natuurlijk wordt er bij deze Huarache ook weer gebruik gemaakt van neopreen. Hetzelfde materiaal wat voor duikpakken wordt gebruikt, zorgt ervoor dat deze sneaker perfect om je voet sluit.

Op het moment van schrijven is er nog geen release-datum bekend voor de Nike Air Huarache NH - 'Coconut Milk'. De kans is groot dat deze sneaker in het voorjaar droppen. Het is nog even de vraag of dit zal gebeuren via de SNKRS App of de normale website van Nike. Via onderstaande links kun je beiden upcoming sneaker lists in de gaten houden.

Wanneer er meer informatie is, zullen wij dit overzicht aanpassen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Coconut Milk'

Coconut Milk/Ashen Slate-Cave Stone

2022 📆 [ verwacht ]

€120

DR8620-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.