Nike Dunk High - 'Chocolate' (DJ6189-200)

Nike Dunk High – ‘Chocolate’ (DJ6189-200)

Dit jaar mogen we de Nike Dunk High – ‘Chocolate’ verwachten. Een sneaker gemaakt van prachtige materialen, die een opvolger is van de ‘Light Chocolate’. In dit artikel blikken we vooruit op deze sneaker, hebben we de officiële foto’s en verzamelen we alle release informatie.

De Dunk High is een sneaker die de laatste jaren steeds populairder lijkt te worden. Alle releases raken uitverkocht en de resell-waarde is fors. In vergelijking doet de Dunk Low het nog steeds iets beter, maar dat scheelt niet veel meer. Het feit dat Nike zoveel colorways dropt op de Dunk Low, zorgt ervoor dat de markt verzadigd raakt. Goed nieuws natuurlijk voor de liefhebber, want het is makkelijker om een Nike Dunk te scoren.

Artikel: Nike Dunk High – ‘Light Chocolate’ (DH5348-100)
Artikel: Nike Dunk Low – Waar zijn ze mee bezig?!

Nike Dunk High – ‘Chocolate’

Deze (Dark) chocolate colorway is opgebouwd vanaf een bruine outsole, met daarop een spierwitte midsole. Het witte komt ook terug bij de veters en de Swoosh. De upper heeft een basis van donkerbruin thumbled leather. De overlay panels hebben net een andere kleur bruin en zijn van zacht leer.

Wat mij betreft is dit een must have voor de Dunk High liefhebber.

Op het moment van schrijven is er nog geen release-datum bekend voor de Nike Dunk High - 'Chocolate'. Deze donkere variant zal waarschijnlijk in het voorjaar droppen. Het is nog even de vraag of dit zal gebeuren via de SNKRS App of de normale website van Nike. Via onderstaande links kun je beiden upcoming sneaker lists in de gaten houden.

Wanneer er meer informatie is, zullen wij dit overzicht aanpassen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Chocolate'

???

2022 📆 [ verwacht ]

€110

DJ6189-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Atmosphere' (DV6486-100)

Nike Dunk Low – ‘Atmosphere’ (DV6486-100)

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte sneaker voor de zomer, dan heb ik …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.