Nike Dunk Low - 'Animal Safari' (DN3866-100)

Nike Dunk Low – ‘Safari Mix’ (DN3866-100)

De officiële foto’s van de Nike Dunk Low – ‘Safari Mix’ zijn uitgekomen. Tijd om een artikel te schrijven waar we deze sneaker zullen beschrijven. Daarnaast hebben we alle release informatie die we kunnen vinden, verwerkt in één overzicht.

De Nike Dunk Low is een sneaker die het laatste jaar regelmatig te koop was. De een na de andere colorway kwam uit en de markt lijkt langzaam verzadigd te raken. Echter zal dat niet zo zijn voor deze, met dierenprint bedrukte, Dunk Low. Het is nog niet duidelijk of deze sneaker echt Safari Mix gaat heten, want Nike heeft dit nog niet bekend gemaakt.

Dit is overigens niet de enige Dunk Low die binnenkort uit gaat komen. Zo kijken we ook uit naar de ‘Paisley Brown‘ en de ‘Vintage Navy‘.

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Vintage Navy’ (DD1503-115)
Artikel: Nike SB Dunk Low – ‘Paisley Brown’ (DH7534-200)

Nike Dunk Low – ‘Safari Mix’

Deze Nike Dunk Low ‘Safari Mix’ is een zogenaamde missmatch sneaker. Dit houdt in dat de linker en rechterschoen verschillend zijn. Beide kanten zijn opgebouwd vanaf een zwarte outsole, met daarop een witte midsole. De mudguard rondom de toebox begint met een zwart met wit gespikkeld safari motief en loopt door een leapard print. Deze Leopard print zit ook bij beide sneakers rond de hak. De basis van beide sneakers is wit, maar al het andere is anders. Zo heeft de linker sneaker een oranje Swoosh en de rechter een groene. De eyestay van de rechter sneaker is rood en die van de link is paars. De bovenste overlay panel is op de linker sneaker harig en in de kleur groen en op de rechter sneaker in de kleur paars.

Wat mij betreft is dit een must have sneaker voor de collectors.

Afgezien van de officiële foto's, is er op het moment van schrijven nog weinig duidelijk over de Nike Dunk Low - 'Safari Mix' Het is zelfs nog de vraag of dit de naam van deze sneaker gaat zijn. Natuurlijk houden wij dit voor jou in de gaten en zullen we dit bericht updaten wanneer we meer weten.

De kans is groot dat deze sneaker via de SNKRS App gaat droppen. Via onderstaande link kan je de upcoming sneaker lijst in de gaten houden.

Update 02-04-2022
Het lijkt er op dat de sneaker toch in de EU uit gaat komen en wel op 26 april. Deze datum is nog niet officieel bevestigd, maar wel handig om in de gaten te houden.


Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Safari Mix'

White/washed teal/electro purple

€120

DN3866-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.