Pass~Port x Nike SB Dunk High - 'Workboot' (DO6119-300)

Pass~Port x Nike SB Dunk High – ‘Workboot’ (DO6119-300)

Eind 2021 schreven we al over de Pass~Port x Nike SB Dunk High – ‘Workboot’, die in 2022 uit zal komen. Inmiddels een paar maanden later, zijn de officiële foto’s naar buiten gekomen. Een release zal niet lang meer op zich laten wachten. In dit artikel blikken we vooruit aan de hand van de foto’s en verzamelen we zoveel mogelijk release informatie.

Nike SB zorgt er persoonlijk voor dat de Dunk nog een beetje bijzonder blijft. Daar waar Nike de een na de andere colorway dropt, lijkt Nike SB nog creatief en uniek. Zo ook op deze Pass~Port samenwerking waar de Nike SB Dunk High – ‘Workboot’ uit voorkomt. Dit is overigens niet de enige Nike SB die nog uit moet komen. Zo kijken we ook uit naar de ‘Paisley Brown’ en de ‘Green Suède’.

Artikel: Nike SB Dunk High – ‘Green Suède’ (DQ3757-300)
Artikel: Nike SB Dunk Low – ‘Paisley Brown’ (DH7534-200)

Pass~Port x Nike SB Dunk High – ‘Workboot’

Op deze sneaker zijn mooie materialen gebruikt zoals het ruwe groene suède en de Swoosh die van tumbled leather is gemaakt. Dankzij de metalen eyelets en de rope-laces, doet deze sneaker aan als een wandelschoen. De lussen op hak en tong bevestigen dit image. De tuinman met de Swoosh als gereedschap maakt deze sneaker af.

Voor de Pass~Port x Nike SB Dunk High - 'Workboot' is er op het moment van schrijven nog niet veel duidelijk. De officiële foto's zijn er, dus een release-datum zal niet lang meer op zich laten wachten.
Het is ook nog niet duidelijk of deze sneaker gaat releasen via de SNKRS App of de website van Nike. De kans is groot, omdat het een Nike SB is, dat de release op de SNKRS App zal plaatsvinden.


Update: Deze sneaker zal op 5 maart uitkomen in de SNKRS App.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Workboot'

army green/brown/black

5 maart 2022 📆

€125

DO6119-300

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Argon' (DM0121-400)

Nike Dunk Low – ‘Argon’ (DM0121-400)

Dit artikel staat helemaal in het teken van de Nike Dunk Low – ‘Argon’. Aan …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.