adidas Yeezy Foam Runner - 'Sand' (FY4567)

adidas Yeezy Foam Runner – ‘Sand’ (FY4567)

Binnenkort dropt de Yeezy Foam Runner – ‘Sand’ van adidas. Het is niet helemaal duidelijk wanneer deze colorway gaat uitkomen, aangezien er twee data zijn. In dit artikel gaan we hier dieper op in en geven we je alle informatie die je moet weten om deze Foam Runner te kunnen kopen.

De Foam Runner (RNNR) heeft inmiddels een vast plek gekregen in sneakerland. Er lijkt geen middenweg te zitten tussen liefde en haat voor dit model van Yeezy. Ondanks dit, zijn Foam Runners enorm populair, wat terug te zien is de resell-waarde van de colorways. Wij verwachten dat met de ‘Sand‘ colorway hetzelfde gaat gebeuren als met bijvoorbeeld de ‘Vermillion‘ colorway. Ondanks de rode kleur, gaat deze voor drie keer retailprijs op de resell markt.

Artikel: adidas Yeezy Foam Runner – ‘Vermillion’

adidas Yeezy Foam Runner – ‘Sand’

Persoonlijk ben ik geen fan van Foam Runners, maar ik moet toegeven dat het silhouette van dit model steeds vertrouwder oogt. Hoe vaker je ze ziet, des te ‘normaler’ ze worden.
Over de kleuropstelling van deze Foam Runner kan ik heel kort zijn. Er wordt gebruik gemaakt van één kleur en dat is de ‘sand‘ kleur.

Waar koop je de Yeezy Foam Runner – ‘Sand’

Update 20-03-2022:
Over deze 'sneaker' komen wisselende berichten met betrekking tot de release. Er zijn signalen dat deze Foam Runner op 26 maart gaat droppen, maar ook in juni. Het zou zomaar kunnen dat hij op beide dat uitkoment en dat juni een re-stock gaat worden.
Wij houden voor jou in de gaten wat de exacte datum gaat worden. De release van de 'Sand' Foam Runner zal plaatsvinden in de Confirmed App. Via onderstaande link ga je direct naar deze app.

Update 02-04-2022
Bij de release in maart werd direct duidelijk dat deze Foam Runner in de Sand colorway nog een keer zou droppen. Dit lijkt 4 juni 2022 te zijn.

Wist je trouwens dat deze sneaker al te koop is op de website van Stockx?!


Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Sand'

???

€90

FY4567

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.